Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu...berou ještě některé vysoké školy bez přijímaček a zároveň se to dalo studovat dálkově? Loni se mi takhle dostal kamarád na školu až v září, kdy přijímali i mimo termín kvůli nedostatku studentů... Jde mi vyloženě jen o to, abych si udržela statut studenta během jednoho roku, co budu pracovat ve městě, kde žádné univerzity nejsou, takže mi ani tak nezáleží na oboru... Jsem spíš zaměřená na přírodní vědy (maturita biologie, chemie, ČJ, AJ)
Jasně že berou.
Záleží na tom, jak moc do toho chcete investovat. Pokud se jedná o soukromé vysoké školy, tak tam není problém se přihlásit v podstatě kdykoliv a do značné míry je to i na vaší schopnosti komunikovat a přesvědčovat, že i v prosinci jste schopná dohnat celý semestr.
Co se týče státních, tak i tam je pořád ještě prostor. Jestli jste spíš přírodně zaměřená, tak třeba tady máte pár info o VŠCHT
čas do konce srpna. Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.