Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vezmou mě ještě na rychlo někam na výšku?

Od: shine* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu...berou ještě některé vysoké školy bez přijímaček a zároveň se to dalo studovat dálkově? Loni se mi takhle dostal kamarád na školu až v září, kdy přijímali i mimo termín kvůli nedostatku studentů... Jde mi vyloženě jen o to, abych si udržela statut studenta během jednoho roku, co budu pracovat ve městě, kde žádné univerzity nejsou, takže mi ani tak nezáleží na oboru... Jsem spíš zaměřená na přírodní vědy (maturita biologie, chemie, ČJ, AJ)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jasně že berou.

Záleží na tom, jak moc do toho chcete investovat. Pokud se jedná o soukromé vysoké školy, tak tam není problém se přihlásit v podstatě kdykoliv a do značné míry je to i na vaší schopnosti komunikovat a přesvědčovat, že i v prosinci jste schopná dohnat celý semestr.

Co se týče státních, tak i tam je pořád ještě prostor. Jestli jste spíš přírodně zaměřená, tak třeba tady máte pár info o VŠCHT

vscht.cz/...

čas do konce srpna. Hodně štěstí.

solenza*
hodnocení

0x

Dneska jsem náhodou slyšel v rádiu, že ještě berou v Pardubicích. Bohužel jsem nezaznamenal na jakou fakultu. www.upce.cz

lidus*
hodnocení

0x

V Brně na státní je to bez šance ale na soukromé kde platíte tato možnost přijetí je.

shine*
hodnocení

0x

Díkec všem za radu...hledám spíš v řadách státních škol, dozvěděla jsem se, že ještě na pár oborů berou i na MU v Brne, tak uvidím, kam a jak mě to nakonec zavane:)...

martinaa*
hodnocení

0x

Zhruba v pulce zari probiha na MU v Brne druhe kolo prijimacek, treba zkuste stesti tam:) vim, ze na pajdaku doplnuji obory ucitelstvi chemie, fyziky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]