Nejste přihlášen/a.
Nedokážu se rozhodnout na kterou vysokou školu jít. Dostala jsem se na farmacii v Hradci, všeobecné lékařství a fyzioterapie na 1.LF, Přírodovědu UK Biologie.
Baví mě ekologie a evoluce atd. a chtěla bych studovat zvířata v přirozeném prostředí někde v pralese Ale taky mě strašně zajímá lidský tělo, jeho patologie, fungování, anatomie...
A navíc mě zajímá i jak která látka působí, léky, fytoterapie...
Ale: Přírodověda mi přijde moc lehká a je uplne jiná než ostatní jmenované. Nevím jestli chci do lékárny - byla bych taková prodavačka. A nevim jestli chci zbytek života stravit u nas na poliklinice, mít dítě po 30ti a mizerný plat.
Neumím se rozhodovat, je vlastně jedno co budu studovat _ bude mě to bavit, ale já se nerozhodnu.
S učením problém nemám, i když zrovna nejásám z možnosti učit se každou minutku.
Ta škola s všeobecným lékařstvím a fyzioterapie, to je skvělá příležitost. Tam si myslím, že bys neměla zaváhat. Fyzioterapie je nesmírně zajímavá práce s velikým rozsahem uplatnění. Od nedonošenců, rehabilitačního oddělení v nemocnici, v lázních, ve stacionářích, dětských stacionářích, až po soukromé ordinace. A nic vám nebude bránit, sama si založit ordinaci, poradnu, středisko. A při studiu si nabrat pár pacientů na masáže, přivydělat si. Není to dřina jakou mají středoškolsky vzdělaní fyzioterapeuti. Je to lékařská práce, kdy určujete a kontrolujete postupy při léčení.
Hodně štěstí při volbě, pak při studiu a v životě vůbec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.