Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Americká angličtina

Od: dave* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

mám prosbu. Neexistují nějaké učebnice na výuku vyloženě americké angličtiny? Je mi jasné že se i s Britskou angličtinou ve spojených státech člověk domluví, ale kdyby byla nějaká výuka americké angličtiny, bylo by to lepší. Pro ty kteří si myslí, že v tom žádný rozdíl není, tak podotýkám, že je. Případně kdyby byla k dispozici i nějaká slengová učebnice, slengové výrazy, děkuji za doporučení. Nějak se mi nedaří nic vhodného najít. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, tak učebnice americké angličtiny určitě jsou. Jde o to, co od učebnice očekáváte, jestli vám bude či nebude vyhovovat *nevi*

jazykova-literatura.cz/...

ucebnice.fraus.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]