Nejste přihlášen/a.
Chodilchodí někdo na zahradnickou střední školu v Litomyšli? Jaká ta škola je? Jaký je internát? ( www stránky školy). Nebo jestli tu školu někdo zná...prostě by mě zajímaly názory ostatních .
Prominte,školu osobně neznám.V Litomyšli jsem párkrát byl,moc pěkné město.A o té škole jsem si vše z vašeho odkazu přečetl.Můj názor je,že je to asi prýma škola.Pro studenty asi dělají maximum.Ubytování není ani drahé o jídlo se nemusíte starat.Vyžití ve volném čase, také supr.Ubytování podle fota také pěkné a takové jako rodinné.No a možnost návštěvy a nabrat zkušenosti z ciziny to asi nemá vadu.Jestli vás tento obor zajímá ,tak není co řešit.A jak jsem koukal, tak uzce spolupracují s VŠ zemědělskou v Brně.Ale to záleží jen na vás.Napsal jsem jen svůj názor.Jakub
Osobě školu neznám, ale každoročně jezdím do Litomyšle na výstavy a pokaždé obdivuji sál s nádherně naaranžovanými květinami. Letos mne zaujalo, kam všude školky Litomyšl posílají své květiny, ať už je to Francie, ale i Holandsko. A do těchto zemí se poté jezdí i na stáž. Takže pokud je to obor podle Vašeho gusta, držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.