Nejste přihlášen/a.
Nehledejte na internetu, hledejte v školním řádu. U nás ale čtyřka stačila. Každopádně jde spíš o důraznou výstrahu, že je nutné co nejrychleji a nejpoctivěji na sobě začít pracovat - pokud učitel neuvidí snahu, může se stát, že vám ke konci tu čtyřku nedá a pak bude problém. Navíc angličtina není děják, aby se našprtal za pár dnů, gramatika i slovíčka se musí zažít...
Držím palce a snažte se! Pak nebude co řešit!
Podle mne je na výsledné hodnocení ještě moc brzy, známky se budou uzavírat až cca v polovině ledna.
Do celkového hodnocení se nepromítají pouze dosažené známky. Tzn., že průměr známek je pouze orientační (nikoliv závazný) ukazatel.
doplněno 04.12.12 18:27:Pro admina: Omlouvám se za (téměř) zdvojenou odpověď. Opera mi hlásila, že nemůže najít Poraďte.cz. Proto jsem si dotaz otevřela znovu a když jsem v něm svou odpověď neviděla, odpověděla jsem znovu.
"mary", a kdo tě straší? Je to vyučující? Zřejmě, tě straší kamarádi nebo rodiče. Měla bys být k maturitě připuštěna, ale přece jen se snaž trochu známku vylepšit, nebo buď při hodinách více aktivní, aby si vyučující všiml tvé snahy o zlepšení. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.