Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na jinou školu - jaké jsou možnosti

Od: ajda odpovědí: 3 změna:

Protuto stredni keramickou skolu jsem se rozhodla abych se priznala protoze jsem nevedela moc kterou skolu si vybrat na me zakladni skole mi psycholoska poradila at si vyberu radeji ucebni obor a nasadim pomalejsi tempo ale ja ji neposlechla sla do tohodle a ted is myslim ze bych to nezvladala a mam z toho strach proto jsem se ptala jestli jde preztopit i ve ctvdleti chtela bych nejdriv zkusit jak by mi to tam slo a ve ctvrdleti bych zacala jednat podle situace chtela jsem vedet jake jsou me moznosti o prestupu na jinou skolu vym nove prostredi novy lide zvonu zacinat ale chtela bych delat to co me bude opravdu byvit bez jakych koliv prekazek.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

Nemusíte zakládat novou diskusi,stačilo napsat do té původní.Pokud tomu dobře rozumím,tak jste teprve nastoupila do 1.ročníku.Pak tedy radím: děvče hlavu vzhůru.Ono to půjde,neboj.Když se člověk něčeho bojí,obvykle to dobře dopadne.Věnuj se učení,pokud možno se poctivě připravuj,vždyť nemusíš mít samé jedničky a ze všeho.Na přestup je vždycky dost času.Já bych to rozhodně tak snadno nevzdávala.*andel*

ajda
hodnocení

Mam trochu vetsi problem s tim ze na zakladni skole jsem moc dobre znamky nemela a proto mi psycholoska radila ucni obor ale ja za na stredni po osnovach ktere jsem dostali si myslim ze budu mit problemy s tim zvladat ucivo chtela bych to skusit aspon do ctvrdleti zajimalo by me jestli je mozne prestoupit ve ctvdleti kdyz je urivo rozjete a ja bych uplne zmenila skolu jakto ze o tom tolik vite?mam taky problem s tim ze jsem ze zacatku chtela skolu abych mohla dojizdet ale pak jsem se rozhodla ze budu na intru ted me to mrzi protoze mam problem s tim zaradit se mezi spolubydlici a spoluzaky vetsinu casu nemam co delat a to mi dela taky trochu problem.

paja*
hodnocení

0x

Vaše obavy na začátku školního roku jestli vše zvládnete i stím jestli se zařadíte do kolektivu jsou naprosto běžné. Po pár týdnech se to upraví a vy si určitě zvyknete, nejhorší je od začátku zaujmout přístup ,, já to tu nezvládnu" to je nejlepší cesta to opravdu nezvládnout . Takže hlavu vzhůru a bojovat, všechny děcka si na sebe musí zvykat nejen vy . A s tím přestupem to jde vyřešit vždy, nevadí , že přestoupíte na jiný druh školy, ale musíte si uvědomit, že tam ze začátku budete muset zvládnout dohnat učivo , které je probrané takže taky žádná ulívárna.Při přestupu se nedělají postupové zkoušky , ale rozdílové zkoušky a to z předmětů , které jste neměla na škole ze které přestupujete a to zpravidla jsou předměty odborné , vy dostanete zadání a termín do kdy se máte naučit a potom budete přezkoušena.Můžete přejít i po ukončení prvního ročníku na průmyslovce , ale do nové školy pak nastupujete od I. ročníku, myslím , ale , že je zbytečné to vzdávat už čtvrtý den školy tak se držte .:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]