Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přezkoumání rozhodnutí

Od: bafuklinka odpovědí: 2 změna:

Ahoj, dělala jsem přijímačky na všpj a nebyla jsem přijata z kapacitních důvodů, ale podmínky přijímacího řízení jsem splnila. Vím, že samotné odvolání se posílá rektorovi ale já bych pro to, abych zjistila jestli má cenu podávat odvolání potřebovala zjistit kolikátá jsem byla pod čarou. Na internetu ani v dopise co přišel to není. Chtěla bych jim tam zavolat nebo alespon poslat e-mail ale nevím jestli mám psát samotnému rektorovi nebo např. na studijní oddělení nebo kam..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavja
hodnocení

0x

Myslím, že je jedno kolikátá jste byla. Odvolání bych poslala tak jako tak, pokud o studium stojíte. I kdyby vám řekli, že jste byla padesátá pod čarou a vy si myslela, že nemáte šanci na přijetí, stejně vás můžou nakonec vzít. Vždycky je šance, protože studenti si dávají vícero přihlášek a i když se dostanou, jdou radši na jinou školu. Platí to jak o přijatých, tak o těch "pod čarou". Odvoláním nic nezkazíte, ať už jste byla pod čarou kdekoliv :)

martinaa*

Souhlas, znameho vzali na policejni akademii, a to byl 255 pod carou:) Nezalzi, kolikata jste, ale co do dopisu napisete, ackoli se to nezda. Spojte se se studijnim oddelenim, ktere Vam pomuze co nejlepe formulovat zadost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]