Nejste přihlášen/a.
aho j jmenuju se tinyzz a mam strašnej problem mam bedary a všichni se my smějí mě se to ale nelíbí prosím co na ty bedary opravdu ůčinkuje tak že se vás ptám ůčinkuje prosím už neco je my 12 a za měsíc my bude 13 a už bych je nechtela
:
mě to je trapný že se vás ptám ale všichni ve škole a venku a myslim že by mě ani žádný kluk by mě určite nechtěl ale mám je malí ale newim co stim pomozte prosím
jenom jediná holka ze třídy má taky bedary ale ty sou ale malinkatý jenom ja jich mam milion
Zajdi za koznim lekarem, at ti je vysetri a pokud je to orpavdu tak hrozne, napise ti nejakou masticku nebo vodicku. Kluku si nevsimej, v tvem veku je na nejake chozeni jeste moc brzo a v 15 uz muzes vypadat zase jinak Ale pozor - kdyz se ti nebudou posmivat kvuli uhrakum, maji tendence najit si jiny duvod - rovnatka, odstate usi, velke zuby, silnejsi postava atd.
Je dobré,že s tím chceš něco dělat Souhlasím s Martinou,že zajít na kožní je asi ta nejlepší volba. S tímhle problémem mám taky zkušenosti,a to,že na akné trpím už asi 2 roky ,ale nikdy to nebylo tak hrozné
Má rada zní: Nedělej si zbytečné starosti tím,že to zrovna máš. Každého to jednou čeká a koho to potká dřív,tím líp pro něho,protože ted to v takovém malém věku přetrpí,ale až si budeš hledat nějakou přítelkyni,tak už to mít nebudeš
Hlavně si na obličej nešehej špinavýma rukama,aby se ti to ještě víc nerozneslo
Hodně štěstí přeju.
Víš broučku,to ti leze ven hloupost dětských let.Přece nechceš být stále uvězněna v této kůži.Ted se svlékáš z naivity a začínáš se přeměnovat na poupátko, které se asi tak v 16-18 letech rozvine do nádherného vonavého květu.Jak ti již zde radí ostatní zajdi si na kožní,předepíše ti něco a tím se to zmírní.Ted když bude sluníčko, tak by se to také mělo zlepšit.Opaluj se, ale opatrně,aby jsi se zase nepřipálila.Chce to naladit usměv i když ti třeba do smíchu není a říci,že je to také čeká a je to uplně normální.Jen lidé chudí duchem se vymívají.Když se budeš proto trápit,tak se ti budou smát 2x tolik.Musíš jim ukázat,že jsi nad věcí.Ale zajdi si k lékaři!A na chlapce máš ještě čas a uvidíš jak budou jednou kluci podobaní.
ahojky...s tím asi nic nenaděláš jwlikož jsi v pubertě a i toto je její součástí...myslím, že tak za dva tři roky se ti to hodně zlepší...já si vzpomínám že když mi bylo dvanáct tak jsem jediná ze třídy měla problémy s akné...opravdu jsem měla opupínkovaný celý obličej...za dva roky poté jsem měla z holek nejhezčí a nejčistší pleť...snaž se před spaním odličovat a mít čistý obličej...vše se v dobré obrátí uvidíš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.