Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na pupínky na obličeji

Od: tinyzz odpovědí: 4 změna:

aho j jmenuju se tinyzz a mam strašnej problem mam bedary a všichni se my smějí mě se to ale nelíbí prosím co na ty bedary opravdu ůčinkuje:( tak že se vás ptám ůčinkuje prosím už neco je my 12 a za měsíc my bude 13 a už bych je nechtela:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(:( mě to je trapný že se vás ptám ale všichni ve škole a venku a myslim že by mě ani žádný kluk by mě určite nechtěl ale mám je malí ale newim co stim pomozte prosím:( jenom jediná holka ze třídy má taky bedary ale ty sou ale malinkatý jenom ja jich mam milion

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Zajdi za koznim lekarem, at ti je vysetri a pokud je to orpavdu tak hrozne, napise ti nejakou masticku nebo vodicku. Kluku si nevsimej, v tvem veku je na nejake chozeni jeste moc brzo a v 15 uz muzes vypadat zase jinak:) Ale pozor - kdyz se ti nebudou posmivat kvuli uhrakum, maji tendence najit si jiny duvod - rovnatka, odstate usi, velke zuby, silnejsi postava atd.

katkakatka*

Je dobré,že s tím chceš něco dělat :) Souhlasím s Martinou,že zajít na kožní je asi ta nejlepší volba. S tímhle problémem mám taky zkušenosti,a to,že na akné trpím už asi 2 roky ,ale nikdy to nebylo tak hrozné :) Má rada zní: Nedělej si zbytečné starosti tím,že to zrovna máš. Každého to jednou čeká a koho to potká dřív,tím líp pro něho,protože ted to v takovém malém věku přetrpí,ale až si budeš hledat nějakou přítelkyni,tak už to mít nebudeš :) Hlavně si na obličej nešehej špinavýma rukama,aby se ti to ještě víc nerozneslo :) Hodně štěstí přeju.

cibuk*
hodnocení

0x

Víš broučku,to ti leze ven hloupost dětských let.Přece nechceš být stále uvězněna v této kůži.Ted se svlékáš z naivity a začínáš se přeměnovat na poupátko, které se asi tak v 16-18 letech rozvine do nádherného vonavého květu.Jak ti již zde radí ostatní zajdi si na kožní,předepíše ti něco a tím se to zmírní.Ted když bude sluníčko, tak by se to také mělo zlepšit.Opaluj se, ale opatrně,aby jsi se zase nepřipálila.Chce to naladit usměv i když ti třeba do smíchu není a říci,že je to také čeká a je to uplně normální.Jen lidé chudí duchem se vymívají.Když se budeš proto trápit,tak se ti budou smát 2x tolik.Musíš jim ukázat,že jsi nad věcí.Ale zajdi si k lékaři!A na chlapce máš ještě čas a uvidíš jak budou jednou kluci podobaní.*tanec*

metallica*
hodnocení

0x

ahojky...s tím asi nic nenaděláš jwlikož jsi v pubertě a i toto je její součástí...myslím, že tak za dva tři roky se ti to hodně zlepší...já si vzpomínám že když mi bylo dvanáct tak jsem jediná ze třídy měla problémy s akné...opravdu jsem měla opupínkovaný celý obličej...za dva roky poté jsem měla z holek nejhezčí a nejčistší pleť...snaž se před spaním odličovat a mít čistý obličej...vše se v dobré obrátí uvidíš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]