Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivita na sš - vyplnění na přihlášce vš

Od: klk odpovědí: 3 změna:

Zdravím, dívala jsem se na přijímací řízení farmacie pro tento rok (jsem teprve ve třeťáku na gymplu). Zarazila mě kolonka "aktivita na sš - praxe, stáže související s oborem", za kterou je 1 bod. Do této kolonky se nepočítají olympiády a SOČ. Co mám tou praxí rozumět, popřípadě kde ji získat?

Co vy jste tam psali, i když jste se zrovna nehlásili na farmacii, ale na jiný přírodovědný obor? Co když nemám nic, co bych tam napsala?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, předchozí rádce má pravdu ... pokud jste něco takového měla, tak určitě napsat, pokud ne, neřeště to a nepiště tam nic, je to jen jeden bod ... Raději se zaměřte na přijímací zkoušky či na prospěch. ;)

lidus*
hodnocení

1x

Kdysi dávno jsem psal na VŠ zemědělskou, že o volnu pomáhám v ZOO koutku a na pajdák zase, že o prázdninách jsem vedoucí na pionýrském táboře což mohu doložit potvrzením, dcera na pajdák psala, že o prázdninách pracuje jako vedoucí na táboře dětí - bez toho pionýrského. 1 bod je NIC, hlavně udělat přijímací testy velmi dobře.

asdf*
hodnocení

0x

Tam vyplníte například brigády, které jste měla v souvislosti s farmacií - viděl bych to například na práci v lékárně, nebo firmě, která léčiva a různé medikamenty vyrábí. Vyplnit by se třeba dala i nějaká exkurze takového zařízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]