Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s komisionálkami?

Od: kalame odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebovala bych vědět, co se stane, jestliže dostanu teď na konci roku neklasifikováno z laboratorních prací - fyzika, chemie, biologie. Mám dvě absence s tím, že je povolena jen jedna a ta z chemie už nejde nahradit - zbývá tedy fyzika. Známky se nám uzavírají zítra. Jsem v tercii osmiletého gymnázia. Budu dělat komisionální zkoušky z laborek?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

1x

Nelze-li žáka hodnotit na konci druhého pololetí, určí ředitel školy pro jeho hodnocení náhradní termín, a to tak, aby hodnocení za druhé pololetí bylo provedeno bylo provedeno do konce září následujícího školního roku. V období měsíce září do doby hodnocení navštěvuje žák nejbližší vyšší ročník.

Takže není nikde stanoveno, kolik předmětů může být neklasifikováno. Komisionální zkoušky jsou předepsány pro opravné zkoušky nebo má-li zákonný zástupce žáka pochybnosti o správnosti hodnocení. Pro dodatečnou klasifikaci komisionální přezkoušení předepsáno není, ale školy ho často provádějí. Kdyby dodatečná klasifikace nedopadla dobře (to je za 5), tak pak by se dělaly opravné zkoušky, ale jenom když jsou nejvýše dvě nedostatečné z povinných předmětů.

Jsou vůbec ta laboratorní cvičení povinná?
kalame
hodnocení

No právě že ano. :(. Ale učitelka zjistila, že se přepsala, takže i když včera jsem měla z laborek ještě neklasifikováno, dnes už mám za 1 :). Ale děkuju za odpověď, mám takový pocit, že se může hodit :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]