Nejste přihlášen/a.
Na jakou mám jít školu když mě bavi nebo jde Zeměpis,Občanská výchova,telocvik,výtvarka,informatika,chemie,dějepis,etická výchova,pracovní činosti a docela i český jazyk./nějakou s maturitou/
Kdyz chces studovat teologii, tak muzes zacit uz na stredni. Treba nejakou Evangelickou akademii.
Jinak, kdyz nechces matematiku, tak to jdi asi na zdravku.
A nechceš zkusit poštovní a logistické služby?respektive tu logistiku?Tam je zeměpisu opravdu hodně a řeknu ti,že mě zeměpis taky hodně baví a jsem spokojená...
ale jenom smula ze jsem nenasel v praze a okoli zadnou a ze ta skola je spojena s ekonomikou a tam by byla i ta matematika a to hodne ja bych ji chtel malo nebo tak normalne
Ahojky to chápu,ale matematice se nevyhneš ta je všude taky ji nesnáším,ale není to tak zlý dívala jsem se a logistiku máte jenom v Praze 9 a Praze 4 vid?
jj,ale jsou skoly kde neni matematika a kde je treba i muj obor napr:evangelicka akademie-tam je zas čeština.I moje pi.uč. na čj mi rekla ze skoly jsou rozdeleny ze bud je tam vic matematiky nebo cestiny a samosdrejme potom i ty naky ostatni
V tom pripade jdi na gympl. Tam bude vsechno z toho, co jsi uvedl. A pak na vejsku nebo univerzitu.
A nebo si vyber jedno z toho a tomu se vjenuj. Doporucil bych informatiku, nebo chemii. V obou oborech se da slusne vydelat.
vysokou skolu mam vybranou ale ne stredni a gympl se rika ze je tezsky a me nejde docela matematika
Ahoj,hele myslím,že pokud chceš jít studovat na vejšku tak z učiliště to bude mnohem větší problém,at budeš chytřejší sebevíc,to mi věř.Pokud tě zajímá zeměpis jak píšeš,můžeš zkusit Eko-gymnázium.Nevím tedy odkud jsi ale toto gymnázium je v Poděbradech a myslím že v Brně,ale možná i v jiných městech...ted si nejsem jistá.Ale pokud tě baví tolik předmětů,ajk píšeš a jdou ti,tak ten gympl zkus.To že ti nejde jeden předmět matika,se vždycky dá přežít.Já byla s matikou největší nepřítel a gympl jsem prošla.A třeba na střední ti půjde co ty víš
Jsem z prahy nad tim eko gymnaziu jsem uz jednou taky uvazoval ale pak mi prave nekdo rek ze na kazdem gymnaziu je matematika tak od ty doby nad tim premyslim.Ale posledni dobu si rikam ze ta matematika je vetsinou vsude i kdyz nekde vic nekde min treba na prumysl.skole vic nez na evangelicke akademii,atd.A práve taky vetsina skol co se mi libi krome ty evangelicky akademie/tam bych mel taky neco na vysokou treba,ale jen nevim kdyz mi rek ten kamarad teda tohle/ a waldorfskeho lycea -nad obema skolami jsem uvazoval porad uvazuji ale kamarad co chodi na evang.akademii rek ze to tam je hrozny nebo co.a dnes kamaradka minuly rok devatacka tak rekla ze waldorfske lyceum mi nedoporucuje pokud mi nejde matematika ze je tam docela tezka nebo co.A pokud jde o ty gymnazia tak se mi libí bud to eko,nebo to by se mi i hodilo na vysokou tak potom se mi libi a koukni se na to kdyztak: krestanskegymnazium.cz/... gshpb.cz/... http://www.gymcak.cz atd. a vetsina lidi rika ze gymnazium jspatny zvlast kdyz mi nejde matematika a ze na gym. je vseobecny vzdelani a ze musis jit na vysokou coz u normalni stredni mas uz nakej obor ale to rikaji oni ja rikam ze gymnazium je sice tezky ale jsem si jist ze pujdu na vysokou skolu.
Pokud chceš jít na teologii jdi na střední toho zaměření nebo zvol gympl. Gympl není zas tak těžkej. Je totiž gympl a gympl, to samé platí i o odborných středních školách. Ale zpět k dotazu. Taky jsem v 9 byla rozhodnutá jít na veterinu a tak jsem šla na gypml, no a dneska jsem na informatice. Tím chci říct že se ti mohou preference změnit. 4 roky jsou dlouhá doba.
No, tak to se akorat dostavas do veku, kdy potkas nejakou holku a na teologii si uz ani nevzpomenes... :D(tim samozrejme nechci rict, ze studium teologie a holky se navzajem vylucuji)
ja posledni 2 roky od te doby co jsem opet rek ze chci byt knezem tak jsem rek ze se vzdam naky holky a ze budu mit boha a ze se stejnak vetsina manzelu rozvadi a naky chozeni to uz vubec ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.