Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vygumování inkoustu

Od: marekjanu odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

potřeboval bych pero či propisku, jehož inkoust by šel po napsání nějak vygumovat, viděl jsem něco na principu teploty, kdy zahřátím inkoust zprůhlední, rád bych jej však nechal odstranit mechanicky, aby se již při následném ochlazení znovu neobjevil.

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Já mohu doporučit tyhle: dobryskolak.cz/...

Jsou v různých barvách a mají je v každém lepším papírnictví. Na konci pera je kulička-guma, která inkoust smaže bez rozmazávání. :)

doplněno 18.06.11 15:38:

Klasika pak je pero "Tornado" funkids.cz/..., ale k tomu je třeba pořídit si zmizík. Ale já ho v oblibě nemám, protože má na můj vkus moc světlý inkoust, který po čase ještě více bledne. :)

jabraka*
hodnocení

0x

Není to žádná novinka,existuje určitě víc jako 10 let,určitě k dostání ve většině prodejen školních potřeb.

prag-info.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]