Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O čem mám psát ve vypravování?

Od: katuska* odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer ,chtěla bych se vás zeptat,jestli nemáte nějaký návrh na vypravování?...Vůbec nic mě nenapadá:(...Prosím moc o pomoc,o čembych měla psát.Může to být i smyšlené.Děkuji moc předem za pomoc

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kacu*
hodnocení

0x

A na co to potřebujete? Do školy, práce? *nevi* ...

hodnocení

0x

Jsi častým tazatelem této poradny. Napiš tedy o ní! To je, myslím, velmi dobré a při tom jednoduché téma. :)

nikl*
hodnocení

0x

Kolik to musi obsahovat slov?

doplněno 13.06.11 20:29:

Ja jse pamatuju jak jsme jednou ve skole dali kybl z vodou nad dvere a cekali jsme az otevre dvere jeden nas spoluzak. No konecne se otevreli dvere a kybl z vodou se vylil na jeho hlavu;)

Bohuzel to nebyl nas spoluzak, ale nas tridni ucitel. Mluvilo se pak o tom jeste asi 10 let:)

tlapka*
hodnocení

0x

Vypravování může být prakticky o čemkoli, co je jen trochu zajímavé. Buď to můžeš pojmout dramaticky (copak ses nikdy ničeho nebála, neměla "bobky u zadku" - při příjimačkách, při ztracení cesty na výletě, seznámení s někým, při nějakém představení?) nebo s humorem. Třeba o tom, jak jsi poprvé vařila (tady si můžeš navymýšlet spoustu chyb), chystala někomu (ne)povedné překvapení... nebo nějakou historku z lyžáku, školy v přírodě, soustředění... Nebo taky vtipnou historku ze školy. My jsme třeba objevili ve třídě ceduli VSTUP ZAKÁZÁN, pověsili jsme si ji na dveře a to by bylo vypravování na celý román, co se dělo *smich*.

Nebo si vzpomeň, co zajímavého jsi naposledy vyprávěla rodičm atp. a jen to sepiš ;) Určitě něco najdeš.

Hodně štěstí

katuska*
hodnocení

Jo děkuji,tahle práce má být do školy.Děkuji moc,už asi o nějakém vypravění vím,,JAk jsem se učila lyžovat,,Děkuji Vám moc všem.Sice nejsem zkušená v takových věcech psát nějaké slohovky,ale pokusím se .Děkuji ještě jednou moc;) katuska

kacu*
hodnocení

0x

Třeba Ti pomůže jednoduchá rovnice ... (Kdy a kde se naučila lyžovat, v kolika letech, kdo tě to naučil atd...) Držíme Ti palce ;) - Kaču

hodnocení

0x

co kdyby jsi použila návody, co tu byly ve vláknu

Vypravování-Jaké téma?

už jsi zapomněla?

nadne
hodnocení

0x

Povyprávěj např.:

1) Můj první den ve škole.

2) Oslava mých 10. (nebo 15. ) narozenin.

3) Výlet do Prahy a co jsem tam viděla.

hop®

NADNE: Příjemně jste mne překvapil, velmi rozumná rada a dobré nápady! Jen tak dál, a pesimismus poslat do...

*palec*

jabraka*

A neškodilo by se zaregistrovat.

JB

buss
hodnocení

0x

Božíčku, to skoro vypadá, jako by jsi nežila, neměla prázdniny, nebyl výlet, nebyly Vánoce, 1. máje s párkem už nejsou ...
Jak jsem se naučil jezdit na kole Pionýr. ... Učil mne jezdit otec, držel a poklusával za mnou na dvoře rodinné fabričky a když mne pustil, tak jsem jel!, ale pak zajel ke zdi a jel a dřel pravou rukou hankama o zeď, ale jezdit umím., Plavat jsem se naučil tak, že u rozestavěného splavu maje na sobě plavací kolo mne bratraneč žduchl do vody a přitom vytáhl špunt ... bože toho je...

hodnocení

0x

učitelé hodně daj na takový ty psychologický témata :D jako je třeba "Problémy mezi generacemi" nebo pro ně zajímavý je určitě "Můj vztah k učení"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]