Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstáté uši - lze je přišít?

Od: fatalwir® odpovědí: 18 změna:

mam trošku problémy s dvěma dvěmi dvouma nevim kámošemi když du s jedim nebo s druhym sám oba sou v poho ale když dem všichni tři maj blbý kecy na mý odstátý uši (nechci si je nechat přišít) třeba že mě připojí k televizi a budou chtat signál přes můj "satelit" nebo když se otočim začnou si stěžovat ať je nefackuju ušima apod. a když se ohradim nějakym dost dobrym kecem otočí ho proti mě a je to jěště horší co s tim?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Nereagovat:) A dal se na ne usmivat. Kdyz uvidi, ze si z toho nic nedeleas, casem toho nechaji. Chvalim te, ze si je hned nechces dat prisit po par pitomych poznamkach.

hodnocení

no oni mají výdrž bohužel já taky a trpělivej sem taky dost ale jak to dovrší do určitý míry tak je radši lepší zdrhat *smich*

bohužel někdy je to u pc a ten nemá nožicky abych to shrnul mam asi desátou myš a třetí klávesnici

doplněno 10.06.11 17:54:

lol ten smajl nefachčí

1jara*

Nevyřešilo by to vteřinové lepidlo?*smich*

hodnocení

0x

No a co, Rimmer má taky nozdry jak Vítěznej oblouk a Dibbley zase zuby jako druidská svatyně a stejně je máme rádi. Nezáleží na tom, jak vypadáme, ale jací jsme. Když byste neměl odstáté uši, budou si vás dobírat z jiného důvodu. Někdo má velký uši, někdo krátký nohy, někdo je přliš tlustý, jiný zase příliš hubený... že se vám to chce řešit, takové hlouposti...

hodnocení

mě se to řešit chce protože se mi to nelíbí a to co jste psal vy tak vysvětlujte jim jináč ted sem trochu přišel na způsob jak se toho zbavit vždycky se snažím v debatě přejít na jiné téma nejlepší i když je to velice hnusné tak si utahujem z našeho tělocvikáře zaprvý má žlutý dlohý zuby jak nutrie a za druhý sme se jednou o těláku všichni poblili protože si sundal tričko a má kozy jak gorila XD

martinaa*

V tom pripade bohuzel sklouzavas na uroven svych "kamaradu". Promin, kdybys tomu celil, ackoli je to tezke, tak si toho cenim. Ovsem odvadet rec jinak stylem, ze se jdeme posmivat nekomu jinemu, je dosti ubohe.

hodnocení

já vim jenže dotyčný o tom aspoň neví a tak ho to neštve tak jako mě ovšem souhlasím že je to ubohé to opravdu je. zkusim jiný téma (vláčky - společný koníček nás třech)

martinaa*

No vidis:) To je daleko lepsi... nicmene bych :kamaradum" asi narovinu rekla, at to nedelaji, ze mi to vadi a myslim to vazne. Protze tohle by kamaradi delat nemeli.

hodnocení

ale na tom je něco záhadnýho jak sem psal hned v dotazu tak to dělají jen pohromadě

Prostě se vzájemně vyhecujou - každého zvlášť taková hloupost nenapadne, no...

hodnocení

a pak se předhání kdo řekne lepší naraážku co - z toho vyplývá hned založit vhodné téma a kecat a kecat a kecat

slonbonjohn*

Hele, ty vosle. (sorrry, te není narážka na ty uši *smich*) Nejlepší obrana je útok. Skus se nad to povznést a vzít jim vítr z plachet - nebo plachťáků. Třeba : Až zase půjdete spolu, tak si vlez mezi ně a chyť se jich za ruce. Až se budou ptát, co jako blbneš, řekni, že se nějak zvedá vítr a že by si nerad uletěl. Až zjistí, že si z toho sám děláš prču, tak je to přestane bavit a najdou si jiný téma.

hodnocení

útok jooooo jeden má DVDčko (drátky v držce mimochodem tak tomu začal říkat náš třídní :-D a podle jeho je to prý fixní aparát) a druhej má brejle ale z toho se nedá moc utahovat

martinaa*

Z bryli si utahovat je taky dost ubohe, natoz z rovnatek. Oboje slouzi jako zdravotni pomucka pri nejakem problemu... sama jsem rovnatka mela a reknu ti, ze nejradeji bych ty posmevacky tenkrat nakopala poradne do ...

Ono se zacit posmivat zpetne je vazne ubohe. Kdyz si zacnes delat srandu sam ze sebe (ja si ji delam taky a casto, protoze jsem blond), pro ostatni je to necekane a pak nevedi, co rict:) A prijdes jim normalni.

hodnocení

víš já si s tím nějak poradím už mě to debatování jaksi nebaví :-D

martinaa*

Tak nedebatuj:D

Ale nebylo ti razeno, aby sis dělal srandu z nich, ale SÁM ZE SEBE! Já mám například nějaké to kilčo navíc a nevadí mi to. Když mě někdo chce urazit ("Koukni na tu tlusťošku"), tak se neurazím, ale zasměji se a řeknu něco jako "To víte, dělám si zásoby na zimu" nebo něco podobného. Není dobré urážet ostatní a už vůbec není dobré urážet ostatní jen proto, že oni uráží vás.

hodnocení

0x

A jestlipak sis ty své kamarády dobře prohlédl? Copak jsou oni tak dokonalí, že bys na nich také třeba nenašel něco, čím bys je mohle usadit? Podle toho, jak píšeš, tak Ti určitě výmluvnost chybět nebude. Ale stejně, podle mne to zase nebudou takoví kámoši, když se spolu spolčí a vrtají do Tebe. Možná, že na ně také děláš dojem silnější osobnosti, a oni mají potřebu se proti tobě spojit, a snaží se Tě tak trochu ponižovat, aby sami v sobě vyrovnali hladinu podřazenosti, kterou v nich možná svým jednáním evokuješ. Jestliže Tobě, Tvé uši nevadí, tak není co řešit. ;)

doplněno 10.06.11 19:36:

Než jsem to dopsala, vlastně jsi na mou otázku odpověděl. Jeden má drátky a druhý brýle. Sám jsi správně usoudil, že z toho si Ty blázny dělat nebudeš. Takže jsi vlastně nad věcí, a není zase tak hrozné. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]