Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na jinou školu bez reparátu?

Od: ginger* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den , prosím vás chtěla bych se zeptat jestli je možné přestoupit z obchodní akademie na gymnázium když jsem neudělala reparát. Ta obchodka je právě že těžká skoro nejtěžší v ČR a nejtěžší než některé gymply tak bych se chtěla zeptat případně na jaké gymnázia bych mohla přestoupit jestli by to bylo možné?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Toto resi skolsky zakon.

Npariklad zde: ceskaskola.cz/...

Ovsem gymnazia se obecne povazuji za vyberove skoly, takze, kdyz se reditel dozvi, ze prestupujete kvuli nezvladnuti uciva, tak moc velke sance Vam nedavam.

Za pokus to ale samozrejme stoji, pac nemate co ztratit.

Pardon. Spis zde: sosvp.chytrak.cz/...

Ale princip je stejny.

ginger*
hodnocení

a nevíte prosím vás na jakej gympl by mě mohli vzít kde by byla většá pravděpodobnost že by mě vzali? vůbec nevím pro jakou školu se rozhodnout nebo kde je mám hledat na netu toho zas tak moc není.

dusatka*

Já bych prostě začala obvolávat ředitele od nejbližšího třeba až po nejvzdálenější, co připadá v úvahu.

hodnocení

0x

Tak aby Vam nekdo poradil se skolou, to by zrejme musel vedet od kud jste.

Jinak pro informace o skolach a pod. vyzkousejte stredniskoly.eu/...

kikischka*
hodnocení

0x

No ahoj, ono taky záleží zkolika předmětů jsi ten reparát dělala? A taky v kterým ročníku jsi byla. Jestli jsi byla v prváku, tak problém nebude, měli by tě vzít. Ovšem jestli výš, tak nevim nevim. Leda do prváku by tě vzali, jestli jsi udělala na obchodku dobrý přijímačky, respektive nějaké přijímačky asi budeš dělat. Tak hodně štěstí*jasne*

ginger*
hodnocení

sem v prváku no a dělala sem reparát jen z jendoho předmětu tyjo prosím porad te mi kam jít na gympl doporuč te mi něco tak aby to nebyl moc náročnej gympl prostě nějakej kde je to v pohodě jsem chtěla jít do brandýsa ale tam mají už plno a s tim s euž asi nic bohužel nedá udělat což mě pěkně štve ptz do toho brandýsa sem chtěla vážně jít jinak sem z prahy 9.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]