Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zoufaly jsem - proč nemůžu na jinou školu?

Od: jarekkk* odpovědí: 19 změna:

Jsem uplně zoufaly z toho ...
chcu jit na jinou školu protože tam je blby kolektiv spoluprace učitelky a žaci nulova navíc blbá učitelka ..
proste chcu od tama pryč žadne vylety akce a tak .. už jsem vam to tu psal
že žadne vylety a chcu poznat co je školla učitelka blba chodim do 8 třidy a ted to sni ješte nějak vydržim ale přišti rok to už ne! chccu jinam sakra a hned
jak ste mi radili at to řeknu rodičum
tak zatím jsem to řekl mamě a řikala že ne že to je zbytečne a vubec se o tom nechce se mnou bavit
k**va sem uplně vystresovany z toho proč ja dprdl proč ja kr*va co je na mě tak špatnyho že me nechce dat jinam
šak jina škoola je hned kousek od mojeho baraku není to z ruky
hlavne že se do me ta moje mama furt vtira aby mi bylo co nejlip ale když opravdu neco chcu nic mi nechce zařidit? neni to žadna soukroma škola na ktere by se platilo je to obyčenjna škola jak každa druha .. (no jak ta moje ne) .. ale je to nomrlani škola ale proč mě tam nechce dat i ostatni teda znam par lidi co odešlo do 9 třidy jinam
ale co je na tom tak težkeho
to by se co udelalo za jak dlouho vyřidilo prosim poradte mi ja jsem uplne v prdli z toho sem nervozni ... jaj! k****aa dprdld chcu jinam
PROČ NEMUŽUI!

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Neblázni a vydrž, škola není o výletech ale jestli jste špatný kolektiv tak to je chyba, zkus kolektiv nějak stmelit sám. Můžu vědět jaké máš výsledky? Víš "blbá" úča je obyčejně ta co chce aby se žák i učil.

jarekkk*
hodnocení

ja vím že to neni jen o vyletech ale proste učitelky jsou na mě zasedle všechno na mě svadí..N

Někdo neco zniči a pak naky debil řekne že jsem to byl ja a učitelka se hned toho chytne a tak

chtěl bych jit jinam prumer mam 1,48 ale sem ve stresy tak počitm že se zhorišm o neco jak přemluvit mamu?

nelypes*
hodnocení

0x

Tak ja tě navštívím a není to tým že jste uražen nebo naštván určitě ano nebo skus si najít nějakou holku . Nebo mi napiš do jaké školi chodíš , a do jaké školi hceš chdit , já ti to zařídím ,ale musím ti říct já mam kluka ale minule sem ho neměla bila jsem jako ty ale pak jsem si ho našla a uplně jsem se změnila . Nebo mi řekni jakou máš učitelku a kolik je ti roků já jsem na univerzitě zítra končím aj s mím klukem . Ahoj napiš mi ano prosím zítra ještě půjdeš do staré školi a pak ve čtvrtek půjdeš do nové jo tak pa ne čaučau už mi napiš abich to zařídila ahoj. Eliška . At ti to vijde .*hej*a najdi si holku*hi*

martinaa*
hodnocení

0x

Nedivim se, ze se s tebou mama nechce bavit, neni zvykem, ze zak prejde na jinou skolu jen proto, ze je blba ucitelka a nejsou tam vylety a akce*sok* To si pletes skolu s nejakym super taborem, ne? Ono kdyby si kazdy mel nekam prechazet, protoze se mu zrovna nelibi tohle, a na jine skole mu nevyhovuje zase neco jineho, daleko bychom se nedostali.

Nezlob se, ale stezovat si, ze se mu neco nelibi a ze chce pryc a hned - to je chovani sestileteho rozmazleneho fracka. Uvedomujes si, jake problemy (mozna i ostudu), bys rodicum udelal? Kazdy rodic hned neskoci, kdyz si dite neco vymysli, tim spis, kdyz je to takova blbost... kdyby te sikanovali, tloukli te, nadavali ti, nereknu, ale jit pryc jen proto, ze vsechno neodpovida tvym predstavam, je hodne sobecky a detsky postoj. Ze stredni taky uteces, kdyz nebudete mit dost vyletu?

Radsi se vzmuz a ukaz, ze nejsi srab, lide vydrzi v neoblibene praci i nekolik let, aby se pak mohli mit lip, tebe uz ceka jen jeden rok. Brecet a litovat se umi kazdy. Delej tak, abys rodicum nepusobil nadmerne komlikace a oni se za tebe nemuseli stydet. A radeji nez sebelistost a stiznosti na blbe ucitele si procvicuj cestinu, protoze jsem mela pomerne velky problem to po tobe prelouskat.

A zeptej se sam sebe, zda je kolektiv opravdu blby, nebo je blby jen pro tebe. Nepredpokladam, ze jste se sesli v 8. tride jako zbrusu novy kolektiv.

jarekkk*
hodnocení

OK takže to že přijdu do školy v 7:55 a je tam rozbite umyvadlo a počmarana zed

a pak jak se učitelka pta kdo to byl tak mala skupinka lidi řekne že jsem to byl ja to nic neni že to pak musim na vlastní naklady odstranovat? ..

nebo že chcu jit o přestavce na zachod a učitelka řekne že tam proste nejdu že tam delame jenom bordel? ostatni ano ale ja ne

moc kamaradu opravdovych tam nemám a o přestavce sedim jen na židli a žeru svačinu .. ale to že nějaci mi spolužaci rozbijou žarovku na zachode a učitelka jim na to skoči že jsem to byl ja a ja jim mužu řikat celou přestvaku že jsem to nebyl že sem byl ve třide to je nezajima proste sem to byl ja a jeden kluk ješte co byl celou dobu ve třide řekne že me nevidel ve třide že si mě nevšiml...

Jdu do vytvarny normalně kreslíím kreslím ted proste všichni dokresli ostatni si odejdou a učitelka tak a ty umyješ štetce ne jednou ale vickrat nestřida to jen proste to ja vše dělam..

jsme v pracovkach ted tam je naky vytvor nepovedeny splužak divejte pani učitelko co tu je .. učitelka : neni to tvoje jarku?

toto je normalni .. Jo je .. jsem přece rozmazlenej

martinaa*

Jo, tvoje ucitelka je blba (vzhledem k tem obrazkum, zesmesnovani a tak). To se mi nelibi...

Mozna mas ve tride partu, ktera je taky blba, nicmene jak te donuti odstranovat neco, co jsi neudelal? Neexistuje jediny clovek, ktery videl, kdyz jsi prisel do skoly? Ani jediny, ktery to vyvrati? V tom pripade jsi sikanovany a mame to oznam. Sikana je neco jineho, nez ze nejezdite na vylety a tak, ale to jsi nenapsal. V tom pripade Muzes to mame vysvetlit tak, jak jsem to napsal sem. Hlavne nechtej, aby chodila za ucitelkou a nejak ji domlouvala, to je predem prohrany boj a mohlo by byt jeste hur.

Zkus se doma nevztekat, nenadavat sproste, zachovat chladnou hlavu (coz pro tebe bude orisek s tvym vyjadrovanim), a proste si s rodici sedni, ze se ve skole deje to a to. Normalni rodic by mel uznat, ze neco neni ok, ale take se ti muze stat, ze reknou - "prehanis, aspon to budes mit jako skolu pro zivot, ze na tebe nebude kazdy hodny." Nebylo by to poprve, co bych tohle slysela, rodice maji tendenci bud malicherne problemy zvetsovat anebo obracene, u tech vaznych se divit "ale ne, to urcite prehani, ja ho znam".

jarekkk*
hodnocení

přelouskat tak dkyž to píšu ve stresu a rychle s sebevedomim na 1% tak nevím jak by ti bylo ..

jo je tam blby kolektiv ne tak že se stebou nekdo nebavi ale že si zamerne dělaji z tebe srandu

kdo pomuže misto tělocviku učitelce střihat vyzdobu pro družinu (tv = oblibeny předmet)

jarek rad pomuže atak

toto je chyba ve mně?

martinaa*

Blbe, ale aspon bych to napsala tak, aby to bylo srozumitelne. Nemysli si, ze jsi jediny sikanovany chudacek na zemi, me sikanovali celou 6-8. tridu. Pak se karta obratila, dostali pres tlamky a byl klid. A neutekla jsem:)

Umis taky chlapce rict ne? Co ti brani, kdyz reknou "jarek to udela" odpovedet "neudelam?"

jarekkk*
hodnocení

to neřika kolektiv to jarek to udela to řikaji učitelky

martinaa*

Tak jim rekni slusne "nezlobte se, ale chtel bych jit na telocvik", Nezlobte se, ale uz jsem to delal ctyrikrat za sebou, nemohl by ted nekdo jiny?" atd...

jarekkk*
hodnocení

maartino: ale chapeš to že tedka to tak na Zš je

nikdo mi nic nedela jakože fyzicky možna to ani neni tak velka psychycka šikana z kolektivu .. parkat na mě neco svedli ale jinak nic

ale jako jsem od nich odstrčenej jenom kvuli tomu že posloucham např nevim ted hodim Robbieho Wiliamse misto nakeho rytmuse a podobnych sraček .. a pak třeba už jen kvulitomu že zdravim slušne lidi a sousedy ostatni čekaji že je prvni pozdravy on a potom odpovi ..(jako stary zdraví spolužaky) mladši zdraví prvni ne?... a pak třeba jsem od nich odkopnuty asi i kvuly tomu že mi moc nechutna coca cola a podobne sračky kvuly tomu asi taky ..sme v informatice učitelka : až budete mit udaje v tabulce spočitane pošlete mi to na mail a delejte si co chcete jeden kluk to ma nejrychleji .. da to všem opsat pak ja přidu a on řekne neoopisuj...

ale takhle to holt na školach je ... a stejně si myslim že polovina třidy toho rytmuse nema rada a poslochaji ho jen kvuly aby byly IN ale ja nepotřebuju byt IN klidne si buudu poslouchat Michaela Jacksona , Robbiho Wiliamse.. ABBu a jine " sračky "

martinaa*

Ne nutne vsude, a to si dovolim rici, ze z pohledu sveho veku uz rozumim vic vecem. Znam plno lidi, se kterymi by si nikdo nedovolil takto jednat... me sikanovali fyzicky, nikoli psychicky, protoze to na me neplatilo. Jaktoze u tebe to jde? Jaktoze se tolik lidi dokaze branit a zmenit to? Jde o reguelrni psychickou sikanu, to te ujistuji:)

Promin, ale kastoval lidi podle toho, co poslouchaji za hudbu, je nesmysl. Koneckoncu, nikdo nemusi vedet, co poslouchas, ne? A a tou cocacolou to same, nebud jak v materske skole:) To jsou s prominutim hovadiny.. jsou daleko vetsi problemy, nez ze te nekdo nevidi IN. Chces byt tak moc in, ze kvuli tomu zmenis sve navyky, zasady, chovani? To doufam ne. Mam pocit, ze ostatni maji z tebe tak trochu srandu a takoveho otlounkanka... zamysli se, proc tomu tak je. Nic nevznikne jen tak, z niceho nic.

jarekkk*
hodnocení

omg ti celou dobu vysvětluju že ze mě maji srandu protože tu coca colu nepiju a neposloucham toho rytmuse!

nehodlam to menit budu poslouchat to co se mi libi nechcu byt IN ale když nejsi in tak si nic ale radeji budu nic než byt in přes neco co se mi protivy se ti to tu snažim vysvetlit že tim otloukankem sem se stal diky tomu že me kolektiv nebere a proč me nebere protože nepiju coca nekouřim a polosucham jinou hudbu

martinaa*

Nezlob se na me, ale nejen ze neumis psat, ale neumis ani cist, jinak by sis precetl, co jsem napsala. Takze jeste jednou a naposled - nezalezi, co pijes, kouris, jakou hudbu poslouchas a jaky styl vyznavas.

Ja nesleduji, zda jsem in, ale mam povahu, ze si ke me malokdo neco dovoli. V osmicce jsem se proste parkrat porvala (ackoli ucitele me vzdycky meli radi), a byl klid. A je i ted. Bezny kolektiv te bere, at poslouchas cokoli a kouris ci nekouris, takze duvod, proc te nemaji radi spoluzaci a hlavne ucitele (pac tem je uplne jedno, co poslouchas a pijes), bude asi nekde jinde. A to mluvim z mnohalete praxe, to neni na vsech skolach.

jarekkk*
hodnocení

a jak si vybudovat ten respekt?

martinaa*

Byt spokojeny sam se sebou, nenechat se vytocit, naucit se rikat, co si myslis. Neni potreba hned budovat respekt, pokud nezmlatis pul tridy, stejne ho do praznin nedosahnes. Staci ostatnim ukazat, ze se nenechas. Ale pokud te nekdo pomlouva, nechej ho - on casem sam prijde na to, ze je vlastne chudak. To same, pokud te nekdo nebere jen proto, ze nepijes colu a neposlouchas rap. Naucit se rikat ne, to je hodne dulezite. Kdyz je nechas, aby se po tobe vozili, budou to delat.

hop®
hodnocení

0x

Ahoj Jarku, nechci Ti nijak sahat do svědomí, ale zkoušel jsi přemýšlet, proč si jako obětního beránka všichni vybrali zrovna Tebe? Pokud najdeš nějaký důvod, snaž se to změnit, nevím, třeba své chování vůči ostatním. Protože nějaký důvod k tomu asi je. A pokud ten důvod nevidíš a nenajdeš, je pravděpodobné, že v nové škole budou vztahy ostatních k Tobě stejné. A možná ještě horší, protože budeš "přistěhovalec", "naplavenina"...

jarekkk*
hodnocení

ale to neni kolektiv to i učitelky řikaji že rad pomužu

jarekkk*
hodnocení

duvod je asi takovy že neposloucham rytmuse ale Robiiho wiliamse michaela jacskona a podobne "sračky" atak...

nepiju coca colu protože mi to nechutna ... a nekouřim ..

zdravím slušne lidi a tak ostatni jen nadavji lidem a podobne

v informatice nam učitelka řekne aby sme si vypracovali tabulku na pc a ten kdo to bude mit že muže byt na netu atd.. jeden kluk to udela dřiv da to všem opsat pak jdu ja a řekne neopisuj ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]