Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední škola žurnalistika - jaká škola?

Od: curdto* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, ted jdu do 9. a chtěl bych jít potom na střední s oborem žurnalistika. Bavilo by mě to... Nevíte o nějaký takový škole?
Na začátku 8. sem měl 2 trojky a na konci 8. jednu trojku, průměr asi 1,7.
Díky moc všem...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

1x
A co kdyby jsi si jako budoucí žurnalista sehnal informace sám? Nebo myslíš, že při téhle práci budeš sedět v kanceláři, popíjet kafíčko a ostatní budou makat a schánět informace za tebe?:) Ale aby jsi neřekl, že jsem na tebe zlý tak ti přece jen poradím, začít můžeš třeba tady http://google.cz/ ;)

nina*
hodnocení

0x

Ahoj, žádná taková střední škola v ČR není, to vím naprosto přesně (z vlastní zkušenosti). Běž na gymnázium, kde dostaneš všeobecný přehled a pak na VOŠ nebo VŠ se zaměřením na žurnalistiku. Těch je na výběr v ČR více.

hodnocení

0x

Není to možné, výhodou pro tebe je, že si svůj záměr můžeš promyslet během studia na střední škole (jakékoliv) a pak přejít na některou z fakult, které umožňují další pokrok směřující k novinářskému vzdělání... Hodně štěstí!

jarmik*
hodnocení

0x

Můj kamarád je novinář a říká, že pro novináře je lepší vystudovat něco odborného. Samotnou žurnalistiku, že by po druhé už nestudoval. Udělal si kvůli tomu potom ještě práva.

Práva, ekonomka, filda - to pro novináře je lepší vzdělání než žurnalistika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]