Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorská práva na osobní portfólio

Od: novakvit* odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych se zeptat, jak je to s nároky na autorská práva v případě osobního portfolia? Jsem student a škola po mně chce s absolvenstkou prací odevzdat rovněž osobní portfolio v tiskové kvalitě. Mám ale strach, že ho zneužije, proto by mě zajímalo, jestli si např. soubor mohu zabezpečit heslem, aniž bych tím porušoval nějaký zákon...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maja123*
hodnocení

0x

www.osa.cz

měly by tam být kontakty,doporučuji telefonní konzultaci

hm*
hodnocení

0x

Co je, prosím, vlastně myšleno tím portfoliem?

maja123*

chtějí osobní životopis a tazatel se chce pojistit proti zneužití,nebo zabránit neoprávněným změnám *hi*

novakvit*
hodnocení

Portfolio - souhrn osobních prací (v mém případě fotografií, grafických prací, atd.)

v tom případě Vám stačí vodoznak přes fotografie - pokud to bude přijatelné.

maja123*

.jasně..tak to chce jistě zabezpečit...nevyznám se v autor.právech OSA se tímto zabývá a mohli by Vám poradit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]