Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Německý časopis online?

Od: frosti* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neznáte nějakou webovou stránku, kde se dají prohlížet německé časopisy, potřebuji sehnat pár německý článků. Předem děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Jednoduše, zadám do vyhledávače název časopisu, novin, třeba deutsche zeitung, pragerzeitung, bild...

frosti*
hodnocení

Potřeboval bych spíše nějaké odborné časopisy, ve kterých bych našel články o vzdělání, povolání, obchodní korespondenci a prezentování...

honzs*
hodnocení

0x

Našel jsem něco tady

Vzdělávání: bildung-plus.de/...
Povolání: rp-online.de/...

iz*
hodnocení

0x

Německých časopisů a magazínů jsou spousty. lepší by bylo uvést, jakou odbornost potřebujete.

frosti*
hodnocení

Já bych právě potřeboval jakýkoli článek z časopisu (stačí jen nadpis), ke kterému bych mohl napsat jméno časopisu, číslo a datum vydání. Potřebuji 5 článků týkajících se prezentace, prezentování, zpětné vazby atd... Další téma je komunikace, komunikace se zákazníky, obchodní korespondence...

Odkazy a knihy jsem našel bez problému, ale najít článek v německém časopisu je trochu problém. Mám k dispozici také pár časopisů Focus, ale bohužel tam nic takového nebylo. Díval jsem se i na online články Die Welt, Spiegel, Bild, Allgemaine Zeitung, ale bohužel jsem nic nenašel.

Hledám tento úkol už cca měsís, ptal jsem se i spolužáků, ti ale ještě nezačali ani nic vyhledávat. Jsem z toho docela vedle, protože bez tohoto úkolu nedostanu zápočet...

iz*

Jde o internetová periodika, ale snad Vám pomohou:

Die richtige Präs/... (Tagesspiegel.de)

Předlohy prezentací (Sekretaria.de)

Handelskorrespondenz (Wirtschaftsdeutsch.de - materiály pro učitele)

Gespraechsfuehrung (pro sekretářky)

Tento článek zmiň/...

Komunikace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]