Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neznáte nějakou webovou stránku, kde se dají prohlížet německé časopisy, potřebuji sehnat pár německý článků. Předem děkuji
Já bych právě potřeboval jakýkoli článek z časopisu (stačí jen nadpis), ke kterému bych mohl napsat jméno časopisu, číslo a datum vydání. Potřebuji 5 článků týkajících se prezentace, prezentování, zpětné vazby atd... Další téma je komunikace, komunikace se zákazníky, obchodní korespondence...
Odkazy a knihy jsem našel bez problému, ale najít článek v německém časopisu je trochu problém. Mám k dispozici také pár časopisů Focus, ale bohužel tam nic takového nebylo. Díval jsem se i na online články Die Welt, Spiegel, Bild, Allgemaine Zeitung, ale bohužel jsem nic nenašel.
Hledám tento úkol už cca měsís, ptal jsem se i spolužáků, ti ale ještě nezačali ani nic vyhledávat. Jsem z toho docela vedle, protože bez tohoto úkolu nedostanu zápočet...
Jde o internetová periodika, ale snad Vám pomohou:
Die richtige Präs/... (Tagesspiegel.de)
Předlohy prezentací (Sekretaria.de)
Handelskorrespondenz (Wirtschaftsdeutsch.de - materiály pro učitele)
Gespraechsfuehrung (pro sekretářky)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.