Nejste přihlášen/a.
prosímvás poradtě mi co mám být v uvodu stati a závěru ... jako třeba co mám kde popisovat ... děkuji
a co tak
poradte.cz/...
search.seznam.cz/...
v čem problém? Postav se před zrcadlo a popisuj, napřed postavu obecně - výška atd, a pak třeba shora dolů, zvl znamení ...
Je úřední, laický. pro kriminalistickou identifikaci
Ja bych ji popisoval stylem, jako ze jsem tu osobu zrovna poznal.
Tedy v uvodu proc zrovna tato osoba, cim je zajimava, ze mi stoji za to ji popisovat, tedy zakladni charakteristiky, ktere jsou patrne na prvni pohled, zkratka takove seznameni ctenare s dotycnou osobou.
Ve stati pak nekolik odstavcu o fyzickem vzhledu, jejim mysleni, uvazovani, napr. uvest priklad ze zivota, jak se v nejake situaci zachovala, ci jiny popis, kterym je ta osoba charakteristicka.
V zaveru bych pak uvedl souhrn, jak na mne osobnew pusobi, cim mi treba imponuje, co mi na ni odrazuje. Zkratka takove osobni ohodnoceni.
Vse samozrejme s durazem na popisnou stranku veci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.