Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz rád bych se naučil angličtinu jsem takový nechápový člověk a rád bych pochopil nějaké základy kdyby to šlo poradili byste mi nějaký web kde bych se mohl učit? Děkuji David
je pěkné,že se snažíš něco najít,ale popravdě,učit se sám pdole webu,navíc když ještě píšeš že jsi nechápavý,nevím do jaké míry je to pravda,nemá smysl.Web tě může naučit základy,pravidla,ale nanučí tě všechno.Nenaučí tě běžné věty,neřekne ti všechny vyjímky,nemůžeš se ho na nic zeptat a je tu prostě HROMADA nevýhod,nejlepší je to zkoušet rovnou "na tvrdo" ;D doučování,pokud se angličtinu už učíš,kurzy i když to jsem slyšela,že ty ti moc nedají, a nebo si prostě najít nějakýho spolehlivýho člověka.Co ti řekne pravidla,příkaldy,vyjímky,co kdy a jak správně použít, a potom si třeba někde na webu najít někoho,kdo anglicky mluví a zkoušet v praxy,to je nejlepší,to mam ověřený a nebo je taky dobrý když se díváš na nějaký film v angličtině,poslouchat v originále s titulkama,pochytíš hodně frází a slovíček a věř nebo ne,mě to třeba pomohla hodně..dřív jsem byla tak na dvojku,teď díky vlastní zkušenosti,kdy jsem deset dní mluvila anglicky skoro nepřetržitě a díky spoustě filmům a seriálům skouknutých s titulkama jsem jedna z nejlepších ze třídy ;D ale samozřejmě to chce potom taky znát pravidla to taky a ty by tě naučil ten člověk,co umí vysvětlovat a zná..no a kdyby ani to nestačilo,tak si kup ještě nějakou knihu,a kdyžtak zavítej i na nějaký ten web,ale učit se samostatně s webem,je na nic,to mi věř =)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.