Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postava Dr. Meyera

Od: spivan* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

poradil by mi prosím někdo, ve které knize/kterého autora vystupuje postava dr. Meyera? Popř. jméno jeho detektivního přítele?

Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Spivane,asi to nebude doktor, ale detektiv Meyer - Meyer od spisovatele ED McBaina .Detektiv má hluchou manželku a to leckdy dá velice zajimavou zápletku.

JABRAKA

Meyer je detektiv (třináctý revír), ale hluchou manželku má jeho kolega, rovněždetektiv Carela.

doplněno 28.05.11 23:30:

Další z jeho kolegů je Bert Kling, nemýlím-li se. A ten s hluchou manželkou (tuším Teddy) se píče Carella, a 13. revír je zkrat podle Fikerových detektivek, ten newyorský revír je padesátý sedmý; omlouvám se.

doplněno 28.05.11 23:32:

A než jsem to dopsal, zaúřadoval Ladinpraha. Ale doktor Meyer s detektivním přítelem bude taky existovat, jen se mi teď nic nevybavuje.

doplněno 28.05.11 23:34:

87. revír; zase překlep.

jabraka*

Jo máš pravdu,knihu jsem už dávno neotevřel.

Budu muset McBaina zase zaktualizovat

JABRAKA

georges*

Co máte proti Carellovi, že mu tak nadáváte? *haha*

spivan*
hodnocení

Ano, to bude určitě ono. Toho přítele byste nevěděl? Googluju a nic...

Díky za Váš čas.

ladinpraha*

Steve Carella 87.revír

doplněno 28.05.11 23:32:

cs.wikipedia.org/...

hodnocení

1x

Ed McBain je pseudonym, vlastním jménem se autor jmenuje Evan Hunter

jabraka*

Ale stejně ho mám rád!

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]