Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Má tady někdo zkušenost s nějakým dobrým výukovým programem NJ na PC? Chtěl bych nějaký program co fest naučí. Slýchávám, jak se někteří lidé podle programu učily a nemají naprosto žádný problém s komunikací ani gramatikou. Rád bych jestli by jste neměl někdo nějaký typ? (bohužel na jazykové kurzy ani doučování nemám prostředky, tak to zkouším touto formou) Děkuji za reakce.
Žádný program nenaučí, když člověk nechce, nemluví a hlavně v tom jazyku nepřemýšlí. Raději tam zajet, nebo si tady někoho najít a komunikovat! A nepřekládat si to! Dívat na TV, říká se že jsou vhodné pohádky, napřed jednuduché texty, poslouchat, číst.. Jít po venku a popisovat, povídat si. Kdysi vydávala INFOA dvojlisty na cizí řeči.
No já jsem kdysi měla od fy Eddica.cz (na webu mají stránky) jejich domácího učitele - ale francouzštiny a angličtiny. Měli i němčinu, ale teďka jsem se dívala a kde nic tu nic. Ale z německého jazyka tam mají nějaká cédéčka na učení se. Tak se zkuste podívat. Cenově to ještě jde, asi okolo 1000 Kč by to mohlo stát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.