Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NĚMČINA snadno a rychle

Od: draftys odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Má tady někdo zkušenost s nějakým dobrým výukovým programem NJ na PC? Chtěl bych nějaký program co fest naučí. Slýchávám, jak se někteří lidé podle programu učily a nemají naprosto žádný problém s komunikací ani gramatikou. Rád bych jestli by jste neměl někdo nějaký typ? (bohužel na jazykové kurzy ani doučování nemám prostředky, tak to zkouším touto formou) Děkuji za reakce.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Žádný program nenaučí, když člověk nechce, nemluví a hlavně v tom jazyku nepřemýšlí. Raději tam zajet, nebo si tady někoho najít a komunikovat! A nepřekládat si to! Dívat na TV, říká se že jsou vhodné pohádky, napřed jednuduché texty, poslouchat, číst.. Jít po venku a popisovat, povídat si. Kdysi vydávala INFOA dvojlisty na cizí řeči.

eulalie*
hodnocení

0x

No já jsem kdysi měla od fy Eddica.cz (na webu mají stránky) jejich domácího učitele - ale francouzštiny a angličtiny. Měli i němčinu, ale teďka jsem se dívala a kde nic tu nic. Ale z německého jazyka tam mají nějaká cédéčka na učení se. Tak se zkuste podívat. Cenově to ještě jde, asi okolo 1000 Kč by to mohlo stát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]