Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nadávající mládež - proč to dělají?

Od: mikiki5* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,chodím na střední školu obor Ekonomika-podnikání, a dnes se mi přihodila taková špatná věc.Zavřeli nám školu kvůli nějakým studentům,co vyhazovali na auta petlahve,vylívali pití z oken a podobně.Nevím co je tohle za mládež v dnešní době.Tak nás nechtěli pustit ven o volné hodině.Tak jsem s kamarády šel do naší třídy hrát hry na mobilu.Já jsem pohodový člověk,mám zkrátka rozum.Z ničeho nic se objeví v naší třídě menší skupinka oboru prodavač a hned za nimi dvě holky(blond a černovláska).Skupinka si vklidu v naší třídě usedla,ale ty dvě holky z prváku šli kolem nás a řvali,,Vy pi.e,vypadněte odtud,zmr.i!Mě i kamarády to dostalo,a tak jsem se ozval,,Co si o sobě myslíš?Koho tu napadáš?A ona začala valit,blondýnu jsem uklidnil hned jednou hláškou,ale ta druhá začala valit do mě sprostá slova a napadat mě tím,že za mnou pořád chodila a řvala,že mě kopne do držky apod.Co více říkat,jsou to prodavačky.ta se mi nepodařila uklidnit,tak jsem zklapl a šel jinam i s kamarády.Ti řekli,že jsem udělal dobře.Jenomže zítra jdu do školy a zřejmě je obě zase potkám a nechci,aby to dopadlo špatně.Chtěl bych Vaše nápady,jak zaútočit,kdyby zítra po mě zase vyjela se svými hlášky.Děkuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Udělej si v mobilu kus prázdného místa, pokud je plný hudby, a jak ta ...začne s produkcí, zcela nepokrytě vytáhni mobil a začni jí nahrávat... nebo dokonce filmovat..buď ztichne, nebo zvýší intonaci... on takový zvukový a obrazový záznam se v případě náhodné nebo záměrné inzultace a případné stížnosti může hodit...

myslím, že nikdo není tak otrlý, aby si neuvědomil, že takový důkaz jasně zaváží proti němu...

ale nenech se vyprovokovat k násilí, ztratíš tím pravdu...

mikiki5*
hodnocení

hejkal: hejkale,to je dobrej napad celkem.kdyz zitra bude vyrvavat,tak to zkusim :D!diky moc :D

jokec

Dobre je použit slova ktere ji vydesi :). Třeba že ji zlomiš hnatu :D, nebo že ji rozmlatiš hlavu o patnik :), samozřejme ji tohle nikdy nedělej, jeto jenom jako vystraha.

jokec

Možna jsem totu ani neměl davat tak na to ani radši nemisli :), prostě jako kdyby ta zprava tu nebyla, ok

martinaa*

To se mu akorat vysmeje, pokud ji oplati stejnou minci...

jokec

spiš dostane respekt

jokec

nebo ji vyzvat :)

mikiki5*
hodnocení

slova jsem použil jaká koliv :Dale nezabrali :D jen na tu blondýnu,ta byla klidná potom.Dnes jsem byl ve škole,potkal jsme ju asi 3x,a nic neřekla,takže asi klidek :D

martinaa*
hodnocení

3x

Mikiki, nejak se mi nezda, ze by celou skolu zavreli kvuli par pubertakum, ale coz:) Pred nejakou dobou jsi tu psal, ze kdyby na tebe nejaky holohlavy bouchac sahl, bylo by zle. Chodis tez do posilovny, jak jsi psal. Bud si te slipky muzes nevsimat (moudrejsi prece ustupuje), nebo ji klidnym hlasem varuj, ze te klidne muze kopnout do drzky, ale at se pak nedivi, kdyz ji brinknes facana. Mozna to opet lidem bude pripadat drasticke, ale garantuju ti, ze uz na tebe v zivote nepromluvi:)

doplněno 26.05.11 20:04:

Pripadne, jak to dela kamos - dotycneho nebo dotycnou necha vyjecet, obcas se u toho vyznamne koukne na hodinky a zepta se, zda uz skoncil/a. Kdyz mu rekne, ze ne, tak ho/ji upozorni, ze s nim sice hezky popovidal, ale ted je nacase jit si povidat konecne s nekym inteligentnim:) Videla jsem par husicek, ktere na nej koukaly a nejak si to nemohly v hlave prebrat:D

mikiki5*
hodnocení

S vámi se dobře píše.na vše reagujete poctivě! Holce hodlám ustoupit,když bude na mě vyřvávat,ale když to bude pokračovat pěkných pár dnů,tak s tím budu muset začít něco dělat!Asi tak,že si promluvím se zastupkyni.Holce bych neublizil,natolik nejsem tvrdej,abych holku uhodil,ikdyz cvicim.Kluk je o necem jinym,to je sila mezi silou! S tou skolou nekecam,je tomu tak,jak jsme psal v predeslym clanku.mame prisnou reditelku,ktera rozhlasem vyvolala,ze studenti maji zakaz vychazeni z budovy ven!Plati jen pro ty,co se jeste uci,Ti co se doucili,sli dom.problem je takovy,ze ta holka je na drogach,takze sni jen tak rec nehodim!

martinaa*

Vase reditelka je zvlastni.. takove veci byly, jsou a budou, pouze v drobnych obmenach. Mate pravdu, ze klucici sila je o necem jinem, nez holcici. Muj pritel s vyskou 2,09 a 123kg staci, kdyz vstane:D A je klid... protoze kdyby nekoho prastil, tak ten se probere tak za dva dny. Jojo, my jsme se taky na stredni dvakrat s takovou porvaly, ale holky se perou jinak. Vlasy, nehty, plivani, podpatky... jen mela smulu, ze ja se peru jako chlap:)

Ono nekdy jeden pohrdavy pohled ma vetsi uspech nez tri mirene facky... kdyz Vam bude nadavat, muzete se na ni se zalozenyma rukama posmesne divat, ono ji to prestane bavit, protoze kdyz nebudete reagovat, nedosahne sveho:)

eulalie*
hodnocení

2x

Ano, to je docela běžné chování některých děvčat v dnešní domě. Nejsi sám, kterému se toto nelíbí. Možná ti to přijde blbé, ale buď na ni taky sprostý a vymez ji do patřičných mezí např. tím, že ji přede všemi zesměsníš. Čím? No musíš nějak shodit její tak vysoké ego, např. narážkou na nějakou ženskou část jejího těla, která se moc nevyvedla. Proti takovým "čůzám" jiná obrana není. A to jsou prosím budoucí matky a manželky? No, manželky, který chlap bude chtít takovou "babu", že ano. Jedině snad takový naprostý zoufalec. Nevím, proč je tomu tak, že se dívky takto nemožně chovají. Snad si myslí, že je to mužné a že se zalíbí klukům. Ano některým ano, těm, co je rychle využijí a zase odhodí. Víš, je dobře, když existují kluci jako ty, kterým chování podobných dívčích zjevů neimponuje.

martinaa*

Dnes ho nekouri, nechlasta a nemluvi sproste, jako by nebyl. Pravda, kdo z nas to kdy nezkusil ze:) Ale co je moc, je moc. Kdyz do me tuhle jedna asi trinactileta holka vrazila na ulici, protoze slo pet holek vedle sebe pres cely chodnik a neminily uhnout, jeste se otocila a hlasite rekla "Uhni, ty p.co!" Nebyla to ani ciganka, normalni teleci blondyna. Naprosto konsternovana dnesni mladezi jsem ji loupla jemnejsiho facana. Nijak se tim nechlubim, ale mam jistotu, ze holka se mi priste radeji vyhne a cestne osloveni si rozmysli. To je nase nova doba, na prvnim miste prachy a kariera, vlastni konicky, nedostatek casu a nezajem o okoli.

qwerziopu
hodnocení

0x

vem si pepřový sprej ten pomáhá.

martinaa*

Velmi chytra "rada". Citlivejsim jedincum muze sprej vyvolat alergickou reakci s naslednou prechodnou slepotou a zanetem rohovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]