Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebuji do škole pár informací,jelikož to mají být názory od lidí a já nemám čas jít ted ven a ptát se lidí,co si myslí o jakosti v dnešní době.Proto Vás tu žádám všechny,jestli by jste mi nemohli stručně napsat,co si myslíte o Jakosti v dnešní době?Děkuji za všechny informace,které mi tu poskytnete.
Kvalita dnešních věcí je mizerná.Výrobci ,,jednou,, na cenu a používají nekvalitní,nestálé a podřadné materíály.Zboži mnohdy nevydrží ani dvouletou záruční dobu.Když si vemu,že naší rodiče měli ledničku a pračku,které z malýma opravama šlapaly skoro 20 roku je mi z toho smutno.Samozřejmě jejich energetická náročnost s dnešníma spotřebičema srovnávat nejde.U calexky sme po 15 rokách doplnili médium a jela dál.U pračky ložiska a tlumiče a taky prala dál.To o jakosti výrobku vyrobených před 20 lety asi něco vypovídá.A o těch součastných taky.
Mě osobně to nejvíce mrzí u ručního elektrického nářadí.Po rychlém prozření (před několika lety) ,kdy mi bylo jasné,že vrtačky ,brusky,pily ,atd. z Tes.a za 350,-kč stojí za houby jsem přešel na nářadí ,,značkovější,, a řádově drahší ,avšak kvalita sice lepší,ale nic sětoborného.To je můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.