Nejste přihlášen/a.
Ahoj, náš učitel na matematiku a fyziku na nás neustále křičí. Když někdo dělá kraviny tak celá třída píše trestné písemky a samozřejmě všici za 5.
Jak ho mám ztrapnit když nám nadává?...dikes...něco aby se všichni tlemili ale bylo to učiný
PS: na netu jsem nic moc nenašel...
On je učitel a vy jste žáček patrně základní školy, předpokládám, že gymnazista by tak stupidní nápady neměl. Ale chcete radu, jednu mám, dokonale učitele vyvedete z rovnováhy když budete umět celá třída za 1.
No jo osmá třída, je tu čů***, ti blbecci jsou strasni furt delaj kraviny, kdyby byly alepson ticho..
Peoc ztrapnovat jeho, kdyz vy delate bordel? Trochu padly na hlavu, ne? Jo chlapce, co si uvarite, to si taky musite snist... chudak ucitel. Ja bych na Vas nervala Jen byste psali tech pisemek dvakrat tolik
A takovy ty frajery, co si ucitele toci mobilem, hazi po nem houby, nasazuji na hlavu kos a na kazdou vetu maji radobysilne frajerske pripominky, tak o ne bych lamala ukazovatko
Což takhle být o hodině zticha a dávat pozor? Je to léty osvědčený trik jak nedostávat pětky. Jinak náš učitel na matiku a fyziku říkal: Vy na nic nepřijdete, dokud vám to někdo nenakuká- takže si na to přijdi sám, ale radši se drž té první rady , protože se může stát, že by se všichni tlemili, ale jen tobě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.