Nejste přihlášen/a.
Jak to vypadá u maturit? Jak je v místnosti rozloženo to, kde sedí zkoušený žák a zkoušejcí komise, a kde je tzv. "potítko"? Zajímá mě, jakou polohu má ten na potítku vůču učitelům, jestli nějak půjde v nejhorším případě použít tahák, nebo to je v takové poloze, že to bude nereálné... Nebo je to ještě složitější a má to každá škola jinak?
Díky
Asi ústní zkoušení ... delší stůl, za ním zkoušející v daném počtu, nemusí však být všichni přítomni, odchází se uvolnit, posvačit ..., proti stůl se zkoušeným, to by musel být sakra drzý, aby použil tahák. V pozadí vlevo a vpravo po dalším stole, kde se připravují další dva. Tam už ten tahák by šel použít. Je to stanoveno ...
na "potítku" lze tahák použít, ale občas vyučující chodí za studentem mu případně poradit...
Mi (před spoustou let) moje profesorka prakticky nadiktovala velkou část otázky - a já to pak jenom okecala... A za nás na potítku byly i učebnice...
a to těšil ten výsledek, že? Lze ... čumí na něj několik párů očí, asi nechtějí vidět, ona škola, učitel je hodnocen za výsledky, takže zavírají oči (je třeba se posadit na druhou stranu...). Dnes tam tečou za to prachy, takže je dost učitelů, co i za neznalé orodují. Hodnocení některých učitelů žáků ...někteří neumí ani dát za pět, nemluvím už o vyhodit, nechat propadnout, toho se bojí. A pak si bokem stěžují, co to mají za ... A na sš nejsou profesoři ...
Pokud jsem bývala u maturit jako dozor, věřte mi, nebyl jedinec co by něco nenapsal, pokud se u ústních někdo připravuje má dostatek prostoru na tahák a nebo jsem mu našeptala do ouška. Osobně pokládám maturitu za nesmyslnou, pokud student má výborné výsledky za 4 roky studia nevidím jediný důvod ho stresovat, pokud 4 roky prolézá na reparáty, fláká se a je problémový nemá co získat za to maturitní vysvědčení.
když budu chtít, tak mi nikdo opíše nic, šmejdící oči, ruky pod úrovní stolu aj finty, to se dá uhlídat, jen chtít. Snaha některých žáků je směšná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.