Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Našla jsem tyto stránky úplnou náhodou. Přešla jsem na jinou školu...a bla bla. Je to na dlouho. Někde mám víc známek někde mín. Ale problém je s jediným předmětem. Matikou. Učitelka je prý přísná. Já mám známky z minulý školy asi čtyři plus jsem se měla naučit něco a tak jsem psala test, tak se mi to nepovedlo. Pak jsem byla zkoušená u tabule to taky nic moc...vlastně hrozný a řekla mi, že mi dá týden. Tak to jsem za ní škola za ten týden( ona by si na to ani nevzpomněla) a po hodině mě v samotný třídě vyzkoušela a uměla jsem to až na pár drobnosti...perfektně. A řekla mi, tak dobrý...jsem jenom chtěla vědět co umíš. Pak se mě ptala na další látku a já jí řekla, že tu jsem ještě nestihla a ona : tak dobře, tak se nauč tohle...a tohle. OK. Jenže já na to chyběla a dneska jsem taky byla pryč. A mám to až zítra...
JENŽE. známky se nám uzavíraj tento pátek. Myslíte, že když tam mám nějakých 5 známek...může mě neklasifikovat? Ostatní jich mají asi 8 nebo 9 já nevím přesně...jak kdo no...
Se zblázním, jsem makala jak blbá a naučila se za měsíc předměty který jsem ani neměla a ted bych se asi pos**la kdyby mi z matiky dala N.
Co myslíte? Jedna holka mi řikala, že ve druháku byla dva měsíce v nemocnici a měla prý dostatek známek a v srpnu to dělala znova.
Co když to udělá mě? Se hrozně bojím...
Díky za odpovědi...
V této chvíli záleží už jen na dobré vůli vaší matikářky. Nebudu zastírat, že ano, že vás skutečně nemusí klasifikovat. Ona má na to právo, když sezná, že máte u ní málo známek. Možná, že když jste přecházela ze školy na školu, nebude tak přísná v hodnocení. Zkuste si s matikářkou promluvit. Já dost dobře chápu, co to je, učit se o prázdninách na postupové zkoušky. To je fakt opruz.
Ahoj, díky za odpověd.
Je to hrozný, zítra jí mám...Fakt se strašně bojím, snad dneska ani neusnu. Mám o prázdninách odjet. Musela bych všechno zrušit. Zas tak hrozný známky u ní nemám...Snad jenom dva trojky, čtyřku a pětku plus to zkoušení. Zítra by mi mohla dát test ještě.
Mám za ní zajít hned ráno? A nějak jí vysvětlit...nebo přemluvit?
Nebo jinak, co byste na mým místě dělala vy?...
Nepřemlouvat, to učitelky nemají rády. Ale spíš dát najevo zájem o její předmět, a co byste se jako měla ještě se doučit, abyste byla klasifikovaná.
Na zaka nebo studenta, ktery ma v predmetu urcitou absenci a tim padem nebyl na tolika testech a zkousenich, jako spoluzaci, je nahlizeno tak, ze kvuli teto absenci a nedostatku znamek ucivo nezvlada. Ve skole proste chybi, ucivo neslysi a nevidi - pokud nema domaciho ucitele nebo vazne nezabere a neuci se sam. Normalni je, kdyz vidim, ze nestiham, nechat se vyzkouset treba nekolikrat, z ruzneho uciva. Chybim - necham se vyzkouset, chybim zase - zase se necham vyzkouset. Pak se znamky nastradaji a neni problem. Samozrejme je to vzdycky vec zaka, ohlidat si sve znamky, nevim, proc by to mel delat ucitel, ktery ma na starosti nekolik trid.
Dalsi vec, co me zarazila - "jenze ja na to chybela a dneska jsem byla taky pryc". Pokud nejste dlouhodobe nemocna nebo v nemocnici, kde jste byla? Divite se ucitelce, ze Vas nechce klasifikovat, kdyz jste na pulku chybela a dalsi cast neumite (test, prvni zkouseni)? Proc jste za ni nesla daleko drive, nez par dni pred uzavrenim znamek?
A sprnovy reparat neni nic tak hrozneho, abyste nemohla na tyden odjet, pokud mate naplanovanou dovcu. Je sice potreba se pripravit, ale neni to tak, ze dva mesice sedite k kuse nad ucenim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.