Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím někdo, kdo by mi poradil s proslovem? potřebuji přivítat žáky a učitelé na naší prezentaci o horkovzdušných balónech.. a neznáte nějakou stránky kde je osnova jak dělat proslov? děkuji za dpovědi
Kde by byly nějaké stránky o proslovu, to nevím. Ale poradím vám jinak. Vy ve svém proslovu musíte ve stručnosti a výstižnosti vyjádřit, o čem vaše prezentace bude. Když bude proslov mít i humornou stránku, tím lépe, jelikož více vtáhnete posluchače do děje. Hlavně ho nemějte moc dlouhý, nudil by. Takže co takhle: "Dobrý den, dámy a pánové, ahoj spolužáci! Už jste někdy letěli horkovzdušným balonem? Ne? A pročpak? Máte strach? Nevěříte fyzikálním zákonům? Dovolte mi představit vám naši prezentaci, ve které jsem se pokusili vysvětlit fungování balonů plněných horkým vzduchem a jejich dopad na životní prostředí"...např.
Dobrý den. Je to taková krátká slohová práce, kde musíte všechny přivítat, seznámit s předmětem předvádění od hostorie po současnost, poděkovat někomu, je li třeba, pochválit někoho vylíčit přkážky a pořát dobré zážitky. Aby jste se mohl inspirovat tak zde je počteníčko a odkaz : mojeparty.cz/... leccos.com/... S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.