Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UJAk - státní závěrečné zkoušky i z jazyku?

Od: jimmymz1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím Vás nevíte někdo jak to je - jestli na UJAKU v oboru vzdělávání dospělých obsahuje státní závěrečná zkouška (Bc.) i cizí jazyk? Mnohokrátě děkuji za informace.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

1x

Ježkovy voči... neříkejte mi, že jako student bakalářského programu si nejste schopen tyto informace vyhledat na vašem fakultním webu! *ee* Když odmyslím, že průběh zkoušek se vždy "traduje z generaci na generaci", a to na každé škole stejně. A pokud jste náhodou uchazeč, pak prvním předpokaldem ke studiu na VŠ je schopnost aktivně VYHLEDAT informace (na netu, telefonicky, konzultací s učiteli...). Aktivním vyhledávání, předesílám, NENÍ položení otázky zde na poradte.cz a pasivní čekání na to, až někdo vyhledá odpověď za mě... Chjo *nevi*

doplněno 10.05.11 19:39:

Příjemný den i Vám. Když tedy disponujete všemi Vámi uvedenými schopnostmi, proč se proboha ptáte zde? Eh? *nevi*

doplněno 10.05.11 21:12:

Milý Jimmy, také zde rádi pomůžeme. Problém je ten, že je velmi tenká hranice mezi pomocí - a tím, že je člověk něčí slouha. Jinými slovy že ten někdo ho vyžívá, jak již není zdrávo. Je tady mnoho takových tazatelů - samostatná snaha žádná, jen poraďte, řekněte. Váš dotaz působí velmi podobně, nedá se nic dělat. Kdybyste ukázal vlastní snahu, např. byste vysvětlil, že daná informace fakt není nikde k dohledání, všude jste volal...atd, pak ano, jste zde oprávněně. Ale pokud sem jen píšete s tím, že čekáte, že někdo za Vás odvede i to nejelementárnější hledání, pak jste prostě na špatné adrese. A to je třeba vyjasnit hned na začátku. I vy se mějte, jak chcete, já se budu mít zajisté báječně *slunce*

jimmymz

Samosebou ovládám všechny dovednosti ve formě vyhledávání na webových stránkách, disponuji schopností odesílat a přijímat maily a dokonce umím i telefonovat. Vaše péče mě dojímá, děkuji. Každá společnost obsahuje určitý vzorek lidí, jako jste Vy. Naštěstí jich není většina:) Přeji příjemný den

10.05.11 17:50

He?

sem tu již delží dobu, a co se pu týče, řekl bych že máte pravdu v tom, že takových lidí je menšina. Ovšem nachází se na opačné straně Gaussovy křivky, než si myslíte Vy.

jimmymz

Podívejte se já to mám asi takto - pokud mám nějakou zkušenost, nebo něco znám - rád druhému poradím. Do určité míry mám i radost z toho, že mohu být nějak prospěšný. Pokud Vy s tím máte problém nemohu to vyřešit a ani to řešit nechci. Tímto bych považoval celou věc za uzavřenou. Mějte se dle svých představ.

hodnocení

1x

Buď obsahuje, nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]