Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím Vás nevíte někdo jak to je - jestli na UJAKU v oboru vzdělávání dospělých obsahuje státní závěrečná zkouška (Bc.) i cizí jazyk? Mnohokrátě děkuji za informace.
Ježkovy voči... neříkejte mi, že jako student bakalářského programu si nejste schopen tyto informace vyhledat na vašem fakultním webu! Když odmyslím, že průběh zkoušek se vždy "traduje z generaci na generaci", a to na každé škole stejně. A pokud jste náhodou uchazeč, pak prvním předpokaldem ke studiu na VŠ je schopnost aktivně VYHLEDAT informace (na netu, telefonicky, konzultací s učiteli...). Aktivním vyhledávání, předesílám, NENÍ položení otázky zde na poradte.cz a pasivní čekání na to, až někdo vyhledá odpověď za mě... Chjo
Příjemný den i Vám. Když tedy disponujete všemi Vámi uvedenými schopnostmi, proč se proboha ptáte zde? Eh?
Milý Jimmy, také zde rádi pomůžeme. Problém je ten, že je velmi tenká hranice mezi pomocí - a tím, že je člověk něčí slouha. Jinými slovy že ten někdo ho vyžívá, jak již není zdrávo. Je tady mnoho takových tazatelů - samostatná snaha žádná, jen poraďte, řekněte. Váš dotaz působí velmi podobně, nedá se nic dělat. Kdybyste ukázal vlastní snahu, např. byste vysvětlil, že daná informace fakt není nikde k dohledání, všude jste volal...atd, pak ano, jste zde oprávněně. Ale pokud sem jen píšete s tím, že čekáte, že někdo za Vás odvede i to nejelementárnější hledání, pak jste prostě na špatné adrese. A to je třeba vyjasnit hned na začátku. I vy se mějte, jak chcete, já se budu mít zajisté báječně
Samosebou ovládám všechny dovednosti ve formě vyhledávání na webových stránkách, disponuji schopností odesílat a přijímat maily a dokonce umím i telefonovat. Vaše péče mě dojímá, děkuji. Každá společnost obsahuje určitý vzorek lidí, jako jste Vy. Naštěstí jich není většina Přeji příjemný den
sem tu již delží dobu, a co se pu týče, řekl bych že máte pravdu v tom, že takových lidí je menšina. Ovšem nachází se na opačné straně Gaussovy křivky, než si myslíte Vy.
Podívejte se já to mám asi takto - pokud mám nějakou zkušenost, nebo něco znám - rád druhému poradím. Do určité míry mám i radost z toho, že mohu být nějak prospěšný. Pokud Vy s tím máte problém nemohu to vyřešit a ani to řešit nechci. Tímto bych považoval celou věc za uzavřenou. Mějte se dle svých představ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.