Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysvětlete lineární rovnice

Od: michala* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Mám menší problém, propadla jsem ted na konci prváku z matematiky a mám dělat opravky na téma lineární rovnice..vůbec je ale neumíma tak se bojim že to neudělám:( nemohl byste mi aspon někdo trošičku pomoct? byla bych vám moc vděčná! jo a nevíte někdo prosim vás jak takový opravky probíhají? a kolik se dává zhruba příkladů..apod? dělám je jen z druhého pololetí..děkuji mockrá:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A co třeba se ponořit na chvíli do učebnice a zjistit co a jak?
Doučování takhle na dálku dost dobře nejde. Možná když zadáš konkrétnější problém, tak ti budeme moci pomoct. Kolik příkladů se dává to určitě nevíme a nakonec je to jedno. Pokud tě to moc zajímá, můžeš se přeci zeptat přímo ve škole.

starena*
hodnocení

0x
Je to individuální záležitost . Můžeš dostat spočítat 4 příklady, ale i více. Moc se mi nezdá, že téma je jen lineární rovnice-když propadlas , opravky se dělají z učiva za 2.pololetí. Takhle to vypadá, že jste brali celé pololetí lineární rovnice a to je divné, ale budiž. Bývá běžná praxe, že vyučující zadá žákovi sadu příkladů, třeba 50-100, které má přes prázdniny propočítat a u opravky mu je předložit. A naostro pak žák spočítá třeba ty 4příklady, které mu vyučující z nich vybere. Takže šup do školy, i když už těžko pořídíš,učitelé jsou na dovolené , požádej třeba i telefonicky či emailem vyučujícího o příklady na propočítání. A až ty příklady budeš mít, vysvětlíme postup a můžeme klidně všechny spočítat. Takhle na blint je to dost nemožné, protože lineární rovnice jsou o jedné, dvou a více neznámých...
A jestli nejseš s vyučujícím na kordy, tak i on má zájem, aby jeho žák uspěl, ale dát tomu něco musíš, a to by bylo, abys když projdeš 100příkladů, abys nezabrala.

barush*
hodnocení

0x
Ahojda, koukam ze jsme na tom stejne.. J jsem taky na konci prvaku propadla z matematiky... Chces jeste porad pomoct s tema lin.rovnicema.? Ja uz je docela chapu tak jestli chces tak bych ti pokusila Ti je vysvetlit...;)
mishinka
hodnocení

Ahojík..mno já už je taky docela chápu, takže už cajk, teď se jen nervuju, jestli zvládnu udělat reparát..njn už se to blíží:(ae jinak fakt mocky děkuju!

hodnocení

0x

A co tohle:

matweb.cz/...

cybermagefroll*
hodnocení

0x

15makitka15
hodnocení

Ahojinky lidičky...Tak už je to tady..zítra dělám ten reparát z matiky..tak mi pls držte palečky:( vůbec no neumím a jsem takovej nervák, že to pstě neudělám..je tu někdo, kdo z vás chodí na euroškolu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]