Nejste přihlášen/a.
Dorby vecer.
V tomhle pololeti jsem hodne chybela ve skole, dokonce i ted chybim uz 3 tyden z duvodu nemoci a kamaradka mi rekla, ze uz jsem z 2 predmetu neklasifikovana jeden z nich je telocvik... chtela bych se zeptat co presne to pro me znamena? musim byt zkousena z celeho pololeti? a nebo, kdyz prijdu do skoly jeste pred uzavrenim znamek na vysvedceni a necham si napsat nejaky testy a dostanu nejaky znamku tak uz neklasifikovana nebudu? a co s tim telocvikem? dekuju za odpoved.
Na to vám nejlépe odpovíd konkrétní učitelé vaší školy - a její školní řád. U nás, pokud byla důvodem velké absence dlouhodobá nemocnost, se občas přimhouřilo oko nad minimální 80% docházkou. Když student dopsal všechny potřebné testy, "enko" mu zrušili a známku dostal. Ale že to máte stejně vám nikdo nezaručí. Zkuste co nejdříve kontaktovat dané učitele a domluvit si s nimi podmínky - do kdy dopsat kolik testů apod. Většinou při snaze vyjdou vstříc... držím palce.
Dekuju moc urcite si s nima promluvim a jeste bych se chtela zeptat jestli to nijak neovlivni moje prijeti na stredni skolu? ja jsem ted v 9 tride a uz me na stredni skolu vzali ale bojim se aby pak nemeli nejake pripominky k tolika zmeskanym hodinam :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.