Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturita - způsob známkování

Od: destinator odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se do výsledné známky z maturity na osmiletém gymnáziu započítává i průměr známek na vysvědčení z minulých let nebo tak podobně (prostě jestli může být známka z maturity ovlivněna předešlými známkami na vysvědčení).
Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

6x
Pokud ty známky nejsou tak špatné, že Vás k maturitě vůbec nepustí, nemělo by to známku ovlivnit.

lionka*
hodnocení

4x
No tak já si zase myslím, že to trochu vliv má. Učitelé sice nepočítají průměr, ale ví, jak se kdo ve škole celé ty roky snažil a jaké měl známky a pokud máš třeba na vysvědčení z češtiny pořád jedničku a u maturity se ti náhodou moc nezadaří nebo jsi trochu nervózní, určitě tě nepotopí. Myslím si, že maturitní známky by měly přibližně odpovídat prospěchu za celé studium.
asi tak nějak, z matiky jsou měl vždycky velmi dobré známky a u matury okno... ale nějak jsme to dali dohromady a dostal jsem 1... sám bych si ji nedal. Obráceně z češtiny, kde jsem věděl úplně všechno, avšak můj průměr byl vždy mezi 2-3, učitelka dělala všechno na světě, abych jedničku z matury neměl... krysa jedna učitelská :-D

badchoice*
hodnocení

2x

no většinou se na to přihlíží jen malinko... záleží spíš jaký áš vystupování u maturity a hlavně záleží,jaké mš štěstí při volbě otázky...o tom bych ti já mohla povídat¨:D*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]