Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se do výsledné známky z maturity na osmiletém gymnáziu započítává i průměr známek na vysvědčení z minulých let nebo tak podobně (prostě jestli může být známka z maturity ovlivněna předešlými známkami na vysvědčení). Díky
No tak já si zase myslím, že to trochu vliv má. Učitelé sice nepočítají průměr, ale ví, jak se kdo ve škole celé ty roky snažil a jaké měl známky a pokud máš třeba na vysvědčení z češtiny pořád jedničku a u maturity se ti náhodou moc nezadaří nebo jsi trochu nervózní, určitě tě nepotopí. Myslím si, že maturitní známky by měly přibližně odpovídat prospěchu za celé studium.
asi tak nějak, z matiky jsou měl vždycky velmi dobré známky a u matury okno... ale nějak jsme to dali dohromady a dostal jsem 1... sám bych si ji nedal. Obráceně z češtiny, kde jsem věděl úplně všechno, avšak můj průměr byl vždy mezi 2-3, učitelka dělala všechno na světě, abych jedničku z matury neměl... krysa jedna učitelská
no většinou se na to přihlíží jen malinko... záleží spíš jaký áš vystupování u maturity a hlavně záleží,jaké mš štěstí při volbě otázky...o tom bych ti já mohla povídat¨:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.