Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doučování z matematiky

Od: lejky odpovědí: 7 změna:
Ahoj, nevíte prosím vás někdo o nějakém dobrém a levném doučování z matematiky na přípravu na reparát?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zkus pročíst nějakou inzerci ve tvém okolí. Teda pokud ti jde čeština líp jak matika ;)
to lejky: není patrné, kde se repetent z hlediska studia nachází, zda v páté třídě, či výše, nebo ještě výše... a chybí i lokalita.
to spider: Já jsem tu invektivu nějak nepochopil...
To už máš celkem jedno. Vzhledem k nedostatečným údajům v dotazu, na které jsi upozornil, jsem tu odpověď trouchu rozvinul.
lejky
hodnocení

Jsem v prvním ročníku střední školy takže všechno co se týká napčíklad(mocnin,odmocnin.rovni,nerovnic,funkcí,množin atd.)
Spousta vysokoškoláků si tímto způsobem ráda nějakou tu korunu přivydělá. To třeba už konečně napsat odkud jsi. Nebude tě přeci doučovat někdo z druhého konce republiky ;)
lejky
hodnocení

Jo a lokalita je Praha.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]