Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rašínova vysoká škola vs VOŠ

Od: taknejaksam odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor popřípadě na osobní zkušenost se studiem na Rašínově vysoké škole ve zkrácené formě pro VOŠ. Jak hodnotíte učitele, celkovou organizaci studia atp. Děkuji a přeji příjemný den.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

V Brně na ní vyučuje kamarád manžela, škola má docela dobré jméno i ve světě. Dcera čeká, zda dostanou akreditaci na Mgr. soc obor, zatím mají pouze Bc. ale z VOŠ uznávají předměty a doba Bc. studia se díky tomu krátí ze 3 na 1,5 roku, pokud se nemýlím je v tomto případě studium v sobotu. Neváhala bych pokud máte na školné a je úplně jedno z jaké školy ten papír máte. O Stingu se také šíří fámy a sousedovic holka tam Ing. vystudovala a po škole získala dobrou práci.

taknejaksam
hodnocení

Děkuji za odpověď.

jan*
hodnocení

0x

Zaléží z jaké VOŠ tam přejdete kvůli uznání předmětů. Aktuální obtížnost učivaod září 2010 je srovnantelná nebo i vyšší než na státních vysokých školách. Celková organizace je dobrá. Nevěřte tomu co se píše a co je medializováno není to tak.

taknejaksam
hodnocení

Dobrý den Honzo,

děkuji Vám za odpověď. Mám vystudovanou sociální práci na vyšší odborné škole. Takže předpokládám, že nabízená zkrácená forma studia touto školou pro mě není "pasé". Velice si cením toho, že některé soukromé školy dokázaly pružně reagovat na poměrně nový typ studia VOŠ a zajistily jakousi "prostupnost" ke vzdělání vysokoškolskému. Mediální prezentace jsem bral jaksi s rezervou, proto jsem psal i tento dotaz, abych dokázal situaci vyhodnotit na základě více zdrojů informací. Mohu se zeptat, zda-li jste studentem této školy? Děkuji a přeji příjemný den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]