Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne všem.Chtěl bych se zeptat na ujak obor manažerská studia, chtěl bych tento obor začít studovat. Mohl by mi někdo říct, jak téžký je tento obor. Jde mi o to, že jsem již nějáký ten rok ze školy a nevím jestli na to ještě mám buňky díky všem za odpověd.
No podívejte se na věc takto - spousta lidí začne studovat vysokou školou s odstupem dokonce i dvaceti let. A dokončí jí. Stojí za tím ale roky odříkání, pevné vůle dokončit to, co jsem začal, učení po nocích (pokud byste studoval dálkově), zábava jde většinou stranou, taky trochu rodina či kamarádi (bohužel se nedá všechno zvládnout na 100 %). Takže tady nejde ani tak o ty šedé mozkové buňky, ale spíš vaši chuť do učení. Je-li chuť, tak i ty buňky v mozku se budou snažit jak divé a vy manažerská studia zvládnete levou zadní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.