Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kamarádka má psát diplomovou práci na téma Inventarizace a její specifika v určitém hotelu. Požádala mě o pomoc při hledání nějaké literatury. Proto se obracím i sem. Nemohl byste mi někdo poradit nějakou literaturu, kterou by se měla sehnat a jež by se týkala tématu?
Katty, já bych doporučila kamarádce zajít na radnici. Jistě tam budou mít nějakou příručku na téma "inventarizací" a věřím, že by jí něco půjčili. Možná by něco mohla získat i přímo na škole. Příručky jsou dosti drahé a bylo by zbytečné ji kupovat. Potom bych doporučila i knihovnu s odbornou literaturou. Specifika v hotelu? Já se domnívám, že základní principy inventarizace jsou pro všechny obory stejné. Snad jenom, že v hotelu bude náročnější inventarizace co se týče množství předmětů, u kterých se musí zjišťovat fyzický stav (vybavení pokojů, kuchyně a celého zázemí) a samozřejmě i sortiment materiálu a potravin. Snad i to, že kvůli inventarizaci přeruší provoz, takže termín inventarizací nebude stanoven k poslednímu dni v roce. Ale to není závazná podmínka, pokud se dobře pamatuji. Určitě by ji pomohla nějaká hotelová provozní nebo ekonomka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.