Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznámka - jak to říct mamce

Od: break* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, dneska jsem dostala poznámku z přírodopisu, protože jsem odevzdala nedodělaný úkol. Úplně jsem na to zapomněla. Jak o tom říct mamce, aby se nezlobila? Doteď jsem si řekla, že to před ní utajím, ale teď mi tak nějak dochází, že to asi nebude možné, vždyť do žákovské se mi může kouknout kdykoliv. Napadá vás něco?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

Řekni normálně- mami dneska se mi stala nepříjemná věc a byla bych ráda ,abys o tom věděla. A řekni ji co se ti přihodilo.

figurek*
hodnocení

2x

úplně normálně jí řekni : Zapoměla jsem napsat úlohu a dostala jsem poznámku.

Znám jednoho, co neudělal zkoušku z chemie a bál se to říct svému tatínkovi, chemikovi. Tak jsem mu prozradil, že jeho tatínek tu zkoušku dělal natřikrát.

Tak žádné strachy, jedna poznámka nic neznamená. Naše mladá dostala jednou poznámku do žákovské, že její maminka vjela do školy na kolečkových bruslích. *smich*

praivo*

A já že jsem se při neuvěřitelně nudné hodině (předmět "Volby povolání") nas*al a zeptal se učitelky "Kdo vymyslel tenhle blbej předmět?"*smich*

alice306*
hodnocení

0x

zkus to mamce řict co nejdřív a v další hodině přírodopisu se skus domluvit s vyučujícím že úkol doděláš :) i když ti ta poznámka zůstane napořád musíš ukázat učiteli že jsi to jenom zapoměla dodělat a snažíš se to opravit

hodnocení

0x

Nejrozumnější je se přiznat. Čím dřív, tím líp. Uši Ti za to neutrhne. Udělala jsi chybu, to se občas stává každému. Zvykej si, že za své chyby musíš nést přiměřenou odpovědnost.

ron*
hodnocení

0x

Mamince to řekni, uleví se Ti. Stejně by na poznámku přišla a bylo by to ještě horší. Teď se bude zlobit jen pro Tvou zapomětlivost a ne pro zapírání. Udělala jsi chybu, tak se k ní přiznej a hlavně ji brzy naprav. A bude vše v pořádku.

luke237
hodnocení

0x
Normalne mamce rekni, co se stalo. Ukol zapomnel napsat v zivote kazdy. A nekolikrat. Neni to nic zavazneho. Priste si proste das vetsi pozor dodelavat rozdelane ukoly.

gue
hodnocení

0x

Hezké, to pohladí, když vidím, že někoho trápí poznámka za nedodělaný úkol. Tak nějak maám pocit, že se v poslední době spíš setkávám s případame děcek, co chodí, za školu, v patnácti se tahají po nocích a pijí alkohol a hrají automaty. Tvoje poznámka a strach z ní, je roztomilým důkazem toho, že jsi hodné dítě. Doma normálně řekní. "Dostala jsem poznámku z přirodopisu". Je to pár sekund, a bude to za tebou. Vyslechneš si kázání a je to. Kdyžtak si vymysli, že tu poznámku dostali i ostatní. "Mě ale nezajímá, co dostali ostatní!" - to bude jistě reakce tvojí mámy...

Jó jako bych slyšel tu svou... To už je let... stýská se mi po tom... Ach jo, mami...

iz*
hodnocení

0x

Dokonči úkol a předlož jej mamince spolu se žákovskou knížkou. Vysvětli jí, že´s na dokončení úkolu nezapoměla schválně, a slib jí, že se budeš snažit, aby se to neopakovalo.

Uvidí-li maminka rovnou i snahu o nápravu, určitě to nebude tak zlé.

dolphin*
hodnocení

0x

Normálně mami dostala jsem dneska poznámku. Hlavně to moc neres jednou se z toho urcite zasmejes :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]