Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úlohy na přelévání tekutin

Od: bejba* odpovědí: 6 změna:

Chci se zeptat, jestli neexistuje nějaký program na přelévání tekutin- mám příklady, kde je šest a více zkumavek s obsahem tekutiny a já mám na co nejmenší počet pokusů je přelít na požadované množství..ale papír a tužka jsou už nad mé síly, vzniká velký chaos..poradí někdo s výpočtem nebo poskytne návod jak na to?Předem díky :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No to asi těžko, ale když sem dáš zadání, tak se třeba najdě někdo, kdo to za tebe vyřeší.

bejba*
hodnocení

To sem dát můžu, ale spíš jsem myslela vysvětlit postup nebo návod, chtěla bych to řešit sama :) Ale asi mi nic jiného nezbyde :(

Jasně, konečně někdo, kdo to chce pochopit namísto bezduchého opsání zde uvedených výsledků.

bejba*
No jo, jenomže už delší dobu rozhazuji sítě a hledám někoho, kdo vysvětlí...ale nic, tak se zatím neúspěšně peru sama :-8doplněno 20.04.11 14:28:Tak zkouším ještě vložit zadání příkladu, kdyby se našel někdo šikovný, kdo by s tím pohnul a napsal mi postup, budu mooooc ráda :-DS pěti zkumavkama jsem to nějak zvládla, ale i tak to bylo hrozné, ale se šesti se to nedá.I tak si myslím, že můj postup s pěti, kdy jsem přelévala na šílený počet pokusů není ten správný..Předem dík za jakoukoliv radu :-DZkumavkyABCDEFPočát.stav tekutiny990000Konečný stav401166Maximum ve zkumavce10105777
bejba*
hodnocení

doplněno 20.04.11 14:28:
Tak zkouším ještě vložit zadání příkladu, kdyby se našel někdo šikovný, kdo by s tím pohnul a napsal mi postup, budu mooooc ráda
S pěti zkumavkama jsem to nějak zvládla, ale i tak to bylo hrozné, ale se šesti se to nedá.I tak si myslím, že můj postup s pěti, kdy jsem přelévala na šílený počet pokusů není ten správný..
Předem dík za jakoukoliv radu
Zkumavky
A
B
C
D
E
F
Počát.stav tekutiny
9
9
0
0
0
0
Konečný stav
4
0
1
1
6
6
Maximum ve zkumavce
10
10
5
7
7
7

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]