Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , připravuju se na přijímačky scio a mam papíry kde jsou úlohy z matematiky- jenomže většinu z toho nevim jak mam vyřešit a nemam nikoho kdo by mi to vysvětlil, nebyl by někdo ochotnej když bych mu na e-mail vždycky napsala tu úlohu a on by mi napsal jak se to řeší? ale někdo komu by to nevadilo aby pak nebyl otrávenej že ho otravuju...
To tedy pěkně riskuješ,cokdyž ti to udělá blbě?Kde máš jen kousek nějaké záruky?Normálně se to nauč,nato chodíš do té školy -asitak.
Nechci se tazatele zastávat, neb o problematice SCIO vím jenom tak z doslechu od kamarádky... když se její kluk připravoval na osmiletý gympl, tak ona mu platila nějaké speicální kurzy přímo zaměřené na přijímačky SCIO, ptž ve škole "to" neučili. Nebo tedy nejspíš učili, ale jinak a kluk si to potřeboval nazkoušet tak, aby obstál v testu. Ve škole patřil mezi nejlepší, tak blbostí to nebylo.
Asi to chce spíš zadat vždy tu úlohu sem, pokud možno i s tím, jak si myslíš, že se dá řešit (pokus o postup). Jedna budeš mít potenciálních rádců více, jednak rada, opírající se o tvůj, byť neúplný, postup, bude specifičtěji zaměřená na to, čemu nerozumíš, no a taky vynaložíš nějaké úsilí sama, což se cení.
No tak ne všechny najednou. A něco mi můžeš poslat třeba na vnitřní poštu (po registraci), ale bez záruky, tak minimálně tři dny se k tomu nedostanu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.