Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat zda nemáte zkušenosti s nějakými potravinovými doplňky na zlepšení paměti? ...trápí mě, že mám krátkodobou pamět - a vše co se naučím-za pár dní se mi vypaří! maturitu sice skládám příští rok, ale připravuju se už samozřejmě 3.ročník...učivo se pořád vrší ...až mi jde z toho hlava kolem. Kéž by to bylo tak jednoduché - a nějak ty znalosti se daly narvat do hlavy. Často slýchavám o nějakých prášcích ...- - tak nevíte? ...jinak mi zbývá co říkal Lenin: učit se, učit se, učit se
Dexter, vykašli se na prášky a trošku víc se soustřeď na učení. Já bych spíš řekla, vytěsni z hlavy zbytečnosti, ať máš na učení v mozku volnou kapacitu. :D Je to už sice hodně dlouho, kdy jsem byla před maturitou, ovšem podstata učení je skoro stejná. Navíc máte nádherné možnosti, o kterých se nám ani nesnilo. Ale ani tenkrát jsem nebiflovala, ale snažila se pochopit podstatu věci. To je potom záruka, že si na něco vzpomeneš a určitě ze sebe něco vypravíš. No a s čím máš problém, udělej si výpisky na počítači - tím se budeš jednak učit, ale když bude potřeba, tak to hlavní budeš mít při ruce. Proto ani neodsuzuji vlastnoruční taháky, protože tím se zároveň člověk učí a opakuje, co mu dělá problém. Krásně jsi nazval předmět příspěvku.
Lenin říkal učit se,3xposobě ,náš Franta říkal blb blbem zůstane,jinak na mozkové závity je Ginko Biloba .
Před časem byl proveden experiment. Jedna skupina studentů si 3x přečetla text a pak se jej 1x snažila reprodukovat "z hlavy". Druhá skupina si 1x přečetla text a 3x za sebou se snažila jej vybavit. Druhý den experimentátoři ověřovali, kolik nastudované látky v hlavách studentů zůstalo. Zjistilo se, že druhá skupina byla mnohem úspěšnější, než první.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.