Nejste přihlášen/a.
Zdravím,pomohl by mi někdo s technickou dokumentací?
Za úkol máme první předmět okótovat a pod něj udělat půdorys.
Snažil jsem se,ale mám to špatně. Nejlepší by bylo,kdyby to někdo udělal a ukázal mi,jak to má být správně.
Velmi děkuji
Nárys nekoresponduje s půdorysem. Po pravé straně půdorysu jsou viditelné dvě hrany, ale dle předloženého nárysu je viditelná jen jedna. Pravá strana by musela být zkosena z obou stran dovnitř a horní hrana blíž k otvoru než spodní. Zkosení stran by se promítlo až u bokorysu. Tak to aspoň vidím já. Patronka
doplněno 16.04.11 13:44:Odvolávám, jdu raději dělat něco užitečnějšího. Patronka
doplněno 16.04.11 17:09:Stejně mi to nějak neštymuje. Patronka
pro miramira : Dík, už jsem chtěla požádat kartagince o rozluštění, když jsi nereagoval. Stejně mne ale zajímá, v jakém programu jsi to kreslil. Já bych něco podobného občas potřebovala, ale aby se dalo kreslit i ve 3D. Kupovat si ale nějaký profi program nemá pro mne smysl. Děkuji ( vykat mi nemusíš, když já už začala s tykáním). Patronka
Videl bych to na AutoCAD.
Sice je to prekotovane, ale verim, ze je to proto, aby se ukazali ruzne moznosti kotovani.
Krome zminene hrany je tam navic i kriz v hranate dire.
Zadny kriz ani uhlopricka, nic. Z bokorysu je jasne videt, ze je to dira skrz, takze tam nema zadny kriz co delat.
Komin to asi nebude (pro Patronku)
Krome toho, ze jsi to mel tedy tyto dve veci spatne nakresleny a nezakotovany bych jako hlavni hrich, videl to, ze jsi kotoval k neviditelnym hranam (to je na sibenici).
Máš to stejně špatně jako miramira. Tys nečetl celou diskuzi? Axus upozornil i na kříž ve čtvercovém otvoru, to nevím jak se značí teď, ale kdysi tam byla jen úhlopříčka a z toho jeden trojúhelník vyčerněný. Jenže já jsem stavař a tam se tak značily komíny. Po pravé straně půdorysu jsou dvě čáry a patří tam jen jedna - viz můj dotaz se šipkou výše. Tys odjel na víkend a nás dospěláky jsi nechal za sebe řešit úkol. Tak sem teď dej svůj obrázek opravený a správně okótovaný, ještě jednou to můžeme posoudit. Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.