Nejste přihlášen/a.
Ahoj . Chci se zeptat ...
: Vysvětli a zdůvodni na příkladu ČR podmínky členství EU ..
: Uveď výhody a nevýhody které může členství v EU přinést ..
Děkuji .
Ahoj, já se chci taky zeptat. Vzhledem k tomu, že máš připojení na net a umíš s ním i pracovat, nepředpokládám, že by byl tak velký problém naťukat EU AND ČR do příkazového řádku google a tam infromaci vyhledat. Proč to neuděláš?
Aha, to bys musel trochu načíst a popřemýšlet...no jo, no, ale ono to jinak nepůjde. Podívej se na podmínky členství EU a pak srovnej s ČR. Co jsme museli udělat, abychom mohli vstoupit do EU? (Ne-)stihli jsme všechno? Existují výjimky? Jaké? Za jakých okolností je stát získá? Má lhůty? Apod...
Výhody a nevýhody...no teď se zrovna o něčem hooodně mluví v souvislosti s krizí...a to už ale fakt, ale fakt stačí. Přemýšlet snad zvládneš sám!
No jestli to potřebujete do školy, tak bych se neptala tady na poradně, ale radši si přečetla něco z oficiálních zdrojů. Protože za mě - členství v EU je blbost nad blbost, celá EU by klidně mohla jít někam do pryč. Připadá mi trošku jako RVHP za komunistů, akorát že je to nyní jakože "demokratické". Ale vy se ve škole na 100 % učíte něco úplně jiného, že.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.