Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrotechnika - přenos článku

Od: dulajo odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

Potřeboval by jsem pomoci vypracovat úkol z eletrotechniky. Co jsem to zkoušel, a také co jsem se ptal, úkol není zrovna jednoduchý už jsem z toho velice zoufalí a doufám že se najde nějaký elektrotechnik, co mi s tím pomůže :)
[code] edisk.cz/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferda60*
hodnocení

2x

Nejlépe si snad najít nějakou nápovědu: janoud.cz/... , tam si najít hornopropustní filtry a na ty základní vzorce "naroubovat"řešení tohoto čtyřpólu (dvoubranu), které bude trochu složitější kvůli vloženému R1. Ve výsledku mi vyšel minimální útlum (směrem k vysokým kmitočtům -3,5dB, bod zlomu f(m) 1296Hz, směrem k nízkým kmitočtům pokles -20dB/dek (viz obr.). Fázová char. odpovídá vyobrazení.

doplněno 07.04.11 23:44:

Ten obrázek se dal vložit sem:

Elektrotechnika - přenos článku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]