Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřijdu na přijímačky VŠ - mám to oznámit?

Od: agrim odpovědí: 6 změna:
Dal jsem si 2 prihlasky na stejne skole ale na dva ruzny obory.Na prvni obor uz jsem prijaty, ale na druhy mam jit delat v cervnu prijimacky.Chci jit vice spis na ten prvni obor na ktery jsem prijaty.Ohledne toho druheho oboru.Mam jim zavolat ze tam nenastoupim nebo staci kdyz tam proste neprijdu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Neřeš to... :)
Je aspon slusnost jim dat vedet.

lionka*
hodnocení

0x
Já myslím, že vůbec není třeba jim dávat vědět. Stačí prostě nepřijít. Hodně mých známých to tak udělalo a bylo to v pořádku.

killli*
hodnocení

0x
Stačí nepřijít, pokud nebudeš dělat přijímačky, jen si tě vyškrtnou ze seznamu a budou to považovat za ukončené. Akorát ti asi pak přijde domů rozhodnutí o nepřijetí na základě neabsolvování přijímacích zkoušek, toť vše. A gratuluji k přijetí *palec*

hodnocení

0x
Neřeš to. Kdyby jim volal každý, tak se z toho zblázní.

hodnocení

0x
kdyby se mi hodně chtělo, zavolal bych a kdyby se mi nechtělo, neříkal bych nic a prostě nedošel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]