Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký nápad na omluvenku

Od: mike® odpovědí: 7 změna:
Zdravím Vás, jdu na Vás s takovou blbou otázkou. Teď se mě kámoš ptal v práci, jak to má udělat se svojí holkou (jde o to, že on bude mít noční, ráno přijde v půl 7 domu a jeho holka chce být s ním a do školy prý nechce. A nevědí co si vymyslet za nějakou dobrou omluvenku. Tak mi prosím poraďte, teda né mě, alemému kámošovi, thank´s *bzum*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
osvědčená klasika " ráno jsem dostal/a hnačku" (pro některé neznalé-střevní potíže,průjem)

hodnocení

0x
A co třeba jít do školy a po škole jít za kámošem ;)
za nás nejvíc frčelo kožní... člověk tam strávil 15 minut s pupínky a pak už do školy většinou nešel...
Hahaha, kdys byl naposled na kožním? Pokud nejsi objednán, je to na hodiny! Na šestce s jistotou... *smich*

lionka*
hodnocení

0x
chjo, to jsou mi teda problémy! Myslím si, že kámoš po noční bude rád, že si může zdřímnout a holka aspoň může jít do školy a stavit se až bude kamarád zase plný sil :)

mil®
hodnocení

0x
Sice to nejni o omluvenkách, ale čovek se aspoň pobaví.
vymluvy.cz/...
*vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]