Nejste přihlášen/a.
předpokládám, že v penzionu bez zprostředkovatelských služeb bude v době turist. sezóny resp dovolených vytížená kapacita a v době mimo hlav. sezónu dojde k vyraznemu poklesu vytíženosti(objemu hostu). Dále předpokládám, že při využití služeb zprostředkovatele bude vytíženost behem roku méně rozkolísaná až ustálená a penzion bude vytížen i mimosezónně lépe = dejme tomu alesp. na 70%. Pokud jsem mimo "mísu" tak pardon. Alespoň snaha byla. Co si o té teorii myslíte . . .
Myslím si že odpověď y mohla být, že an oědy ude chodit více lidí než na večeři..co napadá vás?
v poledne je třeba větší konkurence, kdy různé stánky s občerstvením prodávají u svahů. A nebo večeře si dávají jen ubytoovaní hosté a v zásadě již nemají jinou možnost volby se najíst jinde, ¨tak si majitel stanovil tuto cenu. Kdyby vedle hospody stál bar s hranolkama a karbenátkem celodenně, asi by šel s cenou níž. Prostě otázka okolní konkurence.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.