Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na konzervatoř

Od: mishka* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat , že když budu chtít přestoupit v prvním ročníku střední školy na konzervatoř ,protože bych tam moc chtěla (na téhle škole kde teď sem mě to vůbec nebaví ) tak jestli by bylo možné v tuhle dobu se tam ještě dostat. Děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eleanor*
hodnocení

0x

Ahoj,kdysi jsem se na konzervatoř hlásila taky na obor herectví.Ale asi jsem zřejmě žila v oblacích:) ptž tam se dostat chce opravdu velkej talent.Pokud ten talent na ten obor,který chceš máš,tak neváhej,ale konzervatoř je jako každá jiná střední škola,proto si myslím,že se tam lze dostat přes regulérní přijímací řízení.Ale 100% jistotu dostaneš jen od té konzervatoře,radši si tam zavolej a zeptej se přímo jich.Třeba ti šanci ještě daj.

Hodně zdaru;)

al bunda*
hodnocení

0x
myslím, že nemáš moc možností. Pokud si pamatuju, na konzervatoře se dělají talentové zkoušky. Ale zeptej se přímo na té škole, kam chceš jít.
hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]