Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anglické fráze pro sekretářky ap. na netu?

Od: durancea* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nemůžu v našem regionu sehnat práci z mého oboru a poohlížím se po jiných - mj. sekretářky, obchodní odd. ap. Chtěla jsem si najít základní anglické fráze z těchto oborů, zajásala jsem, kolik mi jich Google nabídl - ale ouha, všecko jsou inzerce kurzů!

Prosím nějakou dobrou duši, pokud by znala odkaz na takové stránky, aby mi poradila.

Děkuju, pěkné jaro, J.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

2x

Zdravím, Duranceo! Krásné jaro i Tobě *slunce* Upřímně řečeno nevím, kde najít fráze na netu, ale nedávno jsem narazila v knihkupectví na poměrně slušnou učebničku od Frause: ucebnice.fraus.cz/... . Je to i gramaticky docela nenáročné, což by asi nebylo nic pro Tebe, ale kdybys měla možnost to někde půjčit z knihovny, asi by to stálo za to do toho mrknout kvůli frázím a slovíčkům. Ještě se ale mrknu na ty online věci, a kdybych něco našla, tak to sem vložím. A držím pěsti při hledání! *placni*

doplněno 28.03.11 17:37:

Jo hele, tohle nevypadá zle: englishclub.com/...

doplněno 28.03.11 17:39:

Ještě projdi tématické okruhy z helpforenglish: helpforenglish.cz/... , tam by to mohlo být slušně popsáno.

doplněno 28.03.11 18:00:

S radostí jsem pomohla *slunce* Ještě mi v hlavě běží jedna učebnice, ale zaboha si nemůžu vzpomenout na jméno...zítra se chystám do nějakých obchodů, tak se mrknu i v knize a kdyžtak ještě dám vědět :D A moc moc držím pěstičky, však ono se něco najde, uvidíš! *hej*

doplněno 28.03.11 22:44:

Ještě jsem teď náhodou narazila na tohle: esl.about.com/... , je tam pak taky spousta odkazů na další články... ;)

durancea*
hodnocení

Pu, moc moc díky! Já se vůbec v tomto neorientuju, takže mě ani nenapadá, co bych měla znát česky :)), natož anglicky. Mrknu.

Je to se mnou teď takové zoufalé :)) , roky stejná práce, byť na 4 místech, a najednou se po stěhování a mateřské nechytám (26 žádostí, všude plno, o jedno místo během pár dní mělo zájem 31 lidí ) ... Tak uvidím. :)) Děkuju. J.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]