Nejste přihlášen/a.
proč dávat dárky učitelům? za co? vždyť dělají jen svou práci za kterou mají sakra dobrý plat. Když dítě nic nedá, tak jim pohrdají, že je socka. Jsem matka 3 dětí a jsem samoživitelka, pro mě je to zbytečné vydání. A co vy dáváte a v jaké ceně?
2x
Dobrý večer,
určitě ani vy ani vaše dítě nemusí žádnému z učitelů dávat žádné dárky, dokonce bych řekl, že učitelé, nebo alespoň drtivá většina z nich, o žádné dárky ani nestojí. Učitel nepohrdá žádným dítětem, to je jen vaše nepodložená představa. Nicméně ta představa asi vychází z vašeho negativního nastavení vůči nim, což dokládá i ta hloupost, kterou jste zde napsala "mají sakra dobrý plat".
Když naše dítě něco do školního zařízení přinese, je to například jednoduchá malá bonboniéra. Dá jim to z vděčnosti, protože zatím narazilo jen na samé skvělé profesionály, které se dětem perfektně věnují.
A mimo téma: mohu se zeptat proč jste samoživitelka a jestli to znamená, že na děti vám nepřispívá žádný muž? Děkuji.
0x
To tady už bylo, @tm - a dostal jste odpověď na to, co je samoživitel/ka.
Kdo je samoživitel?
Samoživitel je rodič, který sám pečuje o dítě a zajišťuje jeho výživu, často bez pomoci druhého rodiče. V právním kontextu se však používá pojem osamělý rodič, který je definován v zákoně o státní sociální podpoře (§ 7 odst. 7 zákona č. 117/1995 Sb.).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.